Gość gość Napisano Październik 1, 2015 Jestem w związku na odległość dzieli nas 500km od siebie.Poznalismy się przez internet na pewnym czacie ,znajomość się rozwijała najpierw pisaliśmy długo na czacie później było gg ,fb i skype oficjalnie jesteśmy ze sobą 10 miesięcy .To on przyjechał do mnie pierwszy, dodam że pierwsze dwa spotkania on w moich stronach każde z nas spedzilo noc w hotelu .A później to już nie było sensu by tułać się po hotelach i nocujemy w domu on u mnie ja u niego, ja pierwszą wizytę u niego nie wspominam zbyt dobrze. Nie ugoscil mnie tak jak się powinno ugoscic gościa baa swoją kobietę. Nie jestem wymagająca ale liczylam że chociaż postawi jakiś obiad cokolwiek a sam poszedł się najeść a mnie zostawil. Ja u mnie jak głupia koło niego skakalam i skacze dalej bo inaczej nie potrafię ,a on trochę mnie zaniedbal pod tym względem. Nawet biletu mi nie kupił by z dworca podjechać tramwajem a jak on był u mnie to mu na terenie mojego miasta kupiłam bilety chodzi mi o sam fakt że trochę mnie te szczegóły zniechecily i później nawet mi się jechać nie chciało .Ale dobra mniejsza o to ,już mi to powiedzmy przeszło teraz do niego pojadę i nie wiem czy jechać w piątek bo mam taką możliwość ale on idzie na noc do pracy wiec w domu byłabym sama z psem .Czy jechać w sobotę tylko że jak pojade w sobotę to będę u niego koło 18 stej a w niedziele po południu jadę do domu wiec trochę mało czasu ze sobą spędzimy .A jak już pojadę to wezmę swoje jedzenie tzn jakaś zupke chińska no i chleb tak jak ostatnio też miałam swój chleb i cos na kanapki ,teraz się lepiej zaopatrze. A może u niego coś ugotować na sobotę i niedzielę, tylko ze jego stron tak dobrze nie znam by latać po sklepach . Chciałabym mu zrobić niespodziankę gdybym pojechała w piątek by na sobotę był obiad tylko podgrzać co myślicie czy to dobry pomysl czy głupi ?Ale jak mięso przywiozę 7 godzin jazdy autokarem popsuje się ? Co ugotować tam nie bede miała czasu latać po sklepach bo nie znam okolic. Jadę drugi raz nie znam osiedla nie wiem gdzie sklepy, a on nie będzie miał czasu by zemna iść bo do pracy będzie szedł na noc . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach