Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Co zrobić co myślicie

Polecane posty

Gość gość

Jestem w związku na odległość dzieli nas 500km od siebie.Poznalismy się przez internet na pewnym czacie ,znajomość się rozwijała najpierw pisaliśmy długo na czacie później było gg ,fb i skype oficjalnie jesteśmy ze sobą 10 miesięcy .To on przyjechał do mnie pierwszy, dodam że pierwsze dwa spotkania on w moich stronach każde z nas spedzilo noc w hotelu .A później to już nie było sensu by tułać się po hotelach i nocujemy w domu on u mnie ja u niego, ja pierwszą wizytę u niego nie wspominam zbyt dobrze. Nie ugoscil mnie tak jak się powinno ugoscic gościa baa swoją kobietę. Nie jestem wymagająca ale liczylam że chociaż postawi jakiś obiad cokolwiek a sam poszedł się najeść a mnie zostawil. Ja u mnie jak głupia koło niego skakalam i skacze dalej bo inaczej nie potrafię ,a on trochę mnie zaniedbal pod tym względem. Nawet biletu mi nie kupił by z dworca podjechać tramwajem a jak on był u mnie to mu na terenie mojego miasta kupiłam bilety chodzi mi o sam fakt że trochę mnie te szczegóły zniechecily i później nawet mi się jechać nie chciało .Ale dobra mniejsza o to ,już mi to powiedzmy przeszło teraz do niego pojadę i nie wiem czy jechać w piątek bo mam taką możliwość ale on idzie na noc do pracy wiec w domu byłabym sama z psem .Czy jechać w sobotę tylko że jak pojade w sobotę to będę u niego koło 18 stej a w niedziele po południu jadę do domu wiec trochę mało czasu ze sobą spędzimy .A jak już pojadę to wezmę swoje jedzenie tzn jakaś zupke chińska no i chleb tak jak ostatnio też miałam swój chleb i cos na kanapki ,teraz się lepiej zaopatrze. A może u niego coś ugotować na sobotę i niedzielę, tylko ze jego stron tak dobrze nie znam by latać po sklepach . Chciałabym mu zrobić niespodziankę gdybym pojechała w piątek by na sobotę był obiad tylko podgrzać co myślicie czy to dobry pomysl czy głupi ?Ale jak mięso przywiozę 7 godzin jazdy autokarem popsuje się ? Co ugotować tam nie bede miała czasu latać po sklepach bo nie znam okolic. Jadę drugi raz nie znam osiedla nie wiem gdzie sklepy, a on nie będzie miał czasu by zemna iść bo do pracy będzie szedł na noc .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować