Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znikające pieniądze z konta

Polecane posty

Gość gość

mam pewien dziwny problem. Kilka dni temu powinnam otrzymac wypłatę, ale nie otrzymałam, a na koncie mam 0. Dzis więc skontaktowałam się ze swoim szefem z zapytaniem, kiedy mi ma zamiar wypłacić pieniadze, bo na życie nie mam. na to on zrobił zdziwioną minę i odparł, zę przelał je tydzień temu już. Na moim koncie nie odnotowałam żadnego przelewu przychodzacego w tym czasie i cały czas mam 0. Dostęp do konta mam tylko ja- to moje osobiste konto, mieszkam też sama. Szef stwierdził, ze pewnie bank coś zawinił, ze ten przelew nie dotarł, ze on wysłał. Powiedzcie, czy może się tak zdażyć, ze mimo wysłania, przelew nie dojdzie, ze gdzieś się "zawiesi"? Co robić? Nie mam na życie, nie mam na leki. CZy taka sytuacja jest możliwa, czy szef coś kłamie?

Gość gość
Każdego dnia sprawdzałam w bankomacie i przez internet- cały czas puste konto

Gość gość
A zdarzały się szefowi wcześniej opóźnienia w wypłacie, okłamywał cię wcześniej? A są jacyś inni pracownicy w tej firmie ? Dostali już wypłatę ? Mozesz zadzwonić na infolinię do banku i zapytać o to, o co pytasz tutaj. Co ty taka nieporadna jesteś :O

Gość gość
to niech ci szef da wydruk z banku,że przelal je na twoje konto to niemożliwe by gdzieś zawiesiły się weź sie za szefa,sprawdź go

Gość gość
szef ściemnia albo pomylił numer konta

Gość gość
Tak, zdarzały mu się wcześniej opóźnienia w wypłacie kilkudniowe. Z innymi pracownikami nie mam kontaktu, ponieważ w moim mieście jestem tylko ja, on ma siedzibę i pracowników w innych miastach, ja wykonuję zlecenia w swoim mieście i z jego firmy jestem tutaj tylko ja, więc dopytać innych nie mogę. Dzwoniłam dziś do banku i powiedziano mi, ze nie było zadnego przelewu w poprzednich dniach i nie wiedzą, czy w ogóle taki przelew był nadany. Pracuje u niego od ponad roku, płacił każdego miesiąca, ale często były kilkudniowe opóźnienia- co tłumaczył brakiem pieniędzy, ale mówił wtedy, ze jeszcze nie przesłał, a dziś twierdził, ze wysłał mi pieniądze juz tydzień temu i z jego strony jest wszystko ok

Gość gość
Niemożliwe. Chyba ze pomylił numer konta ale logika wskazuje ze skoro już kilka razy Ci przelewał to pewnie ma go zapamiętany.