Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odkryć prawdę.

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś usłyszałam "Pozdrowienia dla Rafała z G..(tu padło moje imię)nie zasługuje na to żeby mieć rodzinę ,od koleżanek jakiś -Ani i Gabrysi.Ja się pytam jakim prawem ktoś może mowić że ja nie zasługuję na rodzinę?Co to są za osoby i co je łączy z moim mężem..dlaczego niby nie mam prawa wydawać na siwbie i na dzieci swoich coężko zarobionych pieniędzy.Dlaczego te kobiety działają przeciwko mnie?Błagam pomozcie.Chcę ..muszę rozwiązać tą zagadkę.Nie dam rady tak żyć...to jest strasznie być osukiwaną przez tyle lat.Zastanawiam się czy to przez nie moj mi nawet na chleb nie dawał jiwdyś(jak dzieci były malutkie)Myslę ze on ma jakieś zobowiązania .Pora poznać prawdę,mam tego dosyć.Dosyć kłamstw i zatajania prawdy z ich strony.Mam prawo wiedzieć Dzieci też mają prawo wiedzieć dlaczego wszystkiego im odmawia.Co mi radzicie?

Gość gość
A może svunmak polwska rtynaer lpuieorna. Lub ewentualnie klaurew nusadkl baznsuk ;)

Gość gość
Muszę poznać prawdę..stale kłócimy się o pieniąde do tego stopnia że mnie wyzywa i skacze z pięsciami.

Gość gość
opisz to poprawnie językowo pełne zdania bo ja nic nie rozumiem

Gość gość
Wielkie mi mecyje raptem trzy literówki.