Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślałam że łatwo jest zapomnieć

Polecane posty

Gość gość

A tu nici z tego . kawał serca przy nim . Mysli przy nim. To co robię robię automatycznie a w głowie wciąż on.Jak sobie z tym poradzić?

Gość gość
musisz poszukac kogos nowego, to na pewno pomoze

Gość gość
Nie pomaga nic . Nawet brak jakiegokolwiek kontaktu a myślałam że ucięcie tego pomoże. Nic a nic a nawet jest gorzej bo tęsknota wzmaga sie z każdym dniem.

Gość gość
Czy to był długi związek czy jedynie miłość z Twojej strony? Może to oklepane ale czas leczy rany...

Gość gość
Związku nie było tylko zauroczeni czy też fascynacja nim i tylko tyle.Z jego strony pewnie nic nie było bo nie zrobił niczego w moim kierunku poza zwykłym okazywaniem sympatii i uczynnością.

Gość gość
No to może tak zorganizuj sobie czas,żeby nie mieć kiedy o nim myśleć.Przepraszam jeśli to pytanie Cię urazi ale czy on był w związku czy po prostu nie był Tobą zainteresowany?

Gość gość
Mam czas zorganizowany na maksa i mało czasu tylko dla siebie , jak na przykład teraz. I nic nie pomaga wyrzucić go z serca i głowy. Nie uraziło mnie Twoje pytanie, tak on był zajęty i równocześnie niezainteresowany.

Gość gość
Kim jest on może to ja?

Gość gość
Wątpię, żeby on czytał kafeterię , on nie ma na to czasu i jeśli już czyta coś w internecie to pewnie jak to faceci sport, polityka, coś ze swojej branży .

Gość gośćszarik
etatowe zjeby!hehe

Gość gość
Doceniam to,że szanujesz jego związek i nie starasz się na siłę być tą trzecią.Znam przypadki kobiet które w takich sytuacjach nie mają skrupułów.Może jest tak,że kochasz swoje wyobrażenie o nim nie znając jego gorszych cech.Mój znajomy (żonaty) zakochał się w koleżance z pracy właśnie dlatego,że zawsze widział ją tylko w pozytywnym świetle.Według mnie to było tylko zauroczenie a nie miłość.Pozwolę sobie na przytoczenie cytatu: "Wierzę,że im bardziej się kocha,tym więcej się czyni,gdyż miłości,która nie jest niczym więcej niż uczuciem,nie mógłbym nawet nazwać miłością".Pozdrawiam

Gość gość
20.45 - ładny wpis, dziękuję za te słowa.W moim przypadku trudno mówić o miłośći bo mamy za mały kontakt ze sobą.Ja jestem nim po cichu zafascynowana i zauroczona . Nie jestem osobą , która wpakuje się na trzeciego w związek. Moje uczucia są tylko moje i tylko ja o nich wiem i dlatego on nigdy nie dowie się o tym co czuję.

Gość gość
To Ci pomoże www.youtube.com/watch?v=xJZF-skCY-M

Gość gość
Mam to samo. Cokolwiek robie myślę o nim. Nic nie pomaga, tyle już czasu...

Gość gość
To ja z wyżej. Dopiszę jeszcze że żal mi samej siebie za swoją naiwność, myślałam ze on coś czuje, brnęłam w to jak idiotka a on tak naprawdę pewnie tylko się napalał na młodszą, zadbaną kobietę. Ma swoje życie i mi nic do tego.

Gość gość
i tak macie szczęście, faceci nie są tak straszni w tym, niż odwrotnie kobiety są bezwzględne potrafią zabić bez skrupułów takie uczucie nawet po wielu latach okazane

Gość gość
zobacz też na to, chyba najlepsze lekarstwo www.youtube.com/watch?v=XsycMRMykwg ;-)

Gość gość
Nie jestem sama widzę , że jest więcej takich osób.Zapewne są i mężczyźni których męczą takie uczucia, ja w to wierzę. Tylko nie on, ten jeden jedyny o którym śnię.

Gość gość
"Tylko nie on, ten jeden jedyny o którym śnię. " miałem tak przez 7 czy 8 lat z miłością z liceum, studiów, a potem zostawiła jak jej pomogłem się ustawić w nowym mieście i znaleźć następnego.. i z tego można było się wyleczyć, jak się znalazło prawdziwą miłość i nawet nie wiesz jak szybko

Gość gość
a tamta było tylko częścią drogi, i to ja lepiej na tym wyszedłem niż ona, bo pomimo upływu lat to ja poszedłem dalej do przodu

Gość gość
21.05 - widocznie ja nie spotkałam swojej wielkiej miłości , nie wiem sama. A może coś jest ze mną nie tak i potrzebuję takich doznań jak powietrza. Może rajcuje mnie gonienie króliczka i wkurza że nie mogę go mieć.

Gość gośćAnn
Przepraszam że się nie podpisałam (gość 20:18,20:26,20:45).Wydajesz się osobą która kieruje się rozumem i ma dość analityczny umysł więc może przez to odezwała się w Tobie potrzeba uczucia i trafiło właśnie na tego faceta.Czasem można czuć się bardzo samotnie,nawet wśród wielu ludzi, a takie zauroczenie chociaż częściowo wypełnia potrzebę głębszego uczucia.

Gość gość  z 20 54
Byłam naiwna, myślałam że on coś czuje a on tak traktuje wszystkie koleżanki widocznie.. To ze ktoś się uśmiecha nic nie oznacza, a wszystkie inne gesty i sytuacje to zbieg okoliczności widziałam co co chciałam widzieć to teraz mam.

Gość gość
1. ale co w tym złego? 2. nie jesteś niczego winna, i wszystko z Tobą w porządku 3. trzeba uważać na takich fałszywców i dupków 4. trzeba wyciągać wnioski do przodu 5. jesteś o wiele więcej warta niż ten wyżej

Gość gość
gość Ann - strzał w 10. Ze wszystkim chyba co napisałaś. Dodam , że on sprawia, że czuje się spokojna,wyluzowana i jest mi przy nim po prostu dobrze. Te chwile, które spędzam w nim są chwilami głębokiego relaksu mimo, że spotkania zaczynają się zazwyczaj od zdenerwowania i podniesionego ciśnienia.Potem przychodzi ukojenie i głęboki spokój i to jest jak narkotyk.Chcę wciąż więcej i więcej.A że nie mogę to chcę zapomnieć.

Gość gość
poza tym niektórzy nawet się z tego cieszą, kwestia doświadczenia:-) www.youtube.com/watch?v=4-Gf6JkakaI Ty masz jeszcze wersję soft;-)

Gość gość
gość 20 54 - ja teraz myślę trochę jak Ty - widziałam co chciałam widzieć a on darzył mnie tylko dużą sympatią.

Gość gość
chcesz zobaczyć wersję hardcorową? w sumie sam fakt że powstają takie piosenki świadczy że się często zdarza

Gość gośćAnn
Nie ma nic złego w tym,że chcemy przebywać w otoczeniu osób przy których dobrze się czujemy.Niestety kiedy sytuacja zabrnie za daleko stajemy przed częstym życiowym dylematem: serce czy rozum? Droga Autorko to od Ciebie zależy czym będziesz się kierowała.Wydaje się,że serca nie da się oszukać ale może Tobie się uda?

Gość gość
gośćAnn- mogłabym tylko siedzieć naprzeciwko niego i słuchać, jak z entuzjazmem i zarazem spokojem coś, cokolwiek mi opowiada.Czuję się przy nim jakbym zasypiała uspokojona jego obecnością.Tylko tyle mi wystarczy a nawet tego nie mogę za częst mieć.