Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc22

Objawy ciąży kilka dni po owulacji?! To raczej chyba nie możliwe!

Polecane posty

Gość gosc22

Witam. Czy jest możliwe żeby kilka dni po owulacji mieć objawy ciąży? Czy któraś z was dziewczyny już tak miała? Bo ja jestem w szoku co się ze mną dzieje... Może wypowiedza się jakieś kobietki która ciążę już mają za sobą albo spodziewają się dziecka :-) z góry dziękuję ;-)

Gość gość
Ja wiem, że przed terminem miesiączki są objawy, przynajmniej ja miałam. W pierwszej ciąży co chwile latałam do wc i już myślałam że mam zapalenie pęcherza, w drugiej potworna zgaga i zjadłam całą miskę kiszonej kapusty, która miała być do obiadu, a której nie lubię, w trzeciej ciąży byłam taka senna, że przymusowo 2 drzemki po południu i jakby ktoś mi w łeb stzrelił, w czwartej jak byliśmy w zoo z dziećmi to zjadłam 3 zapiekanki, a nie przepadam za nimi i ślinotok, cały czas przełykałam ślinę. Natomiast bolący brzuch czy piersi, nigdy nie brałam tego za objaw. I te wszystkie objawy zaczynały się około tygodnia przed spodziewaną@.

Gość gość
Poczytaj o objawach implantacji jest temat o tym. Ciągnięcie w podbrzuszu dość mocny ból.

Gość gość
O tak i ślinotok też a bliżej miesiączki już mogą pojawić się biegunka i zawroty głowy.