Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Objawy ciąży po owulacji?! To chyba nie możliwe!

Polecane posty

Gość gość

Witam. Czy jest możliwe żeby kilka dni po owulacji mieć objawy ciąży? Czy któraś z was dziewczyny już tak miała? Bo ja jestem w szoku co się ze mną dzieje... Może wypowiedza się jakieś kobietki która ciążę już mają za sobą albo spodziewają się dziecka :-) z góry dziękuję ;-)

Gość gość
Żeby kilka dni po owulacji mieć objawy ciąży... Stan podgoraczkowy czuje się jakbym miała mieć grypę za chwilę, ból podbrzusza, senność i ciągle ssanie w żołądku... I do tego jestem nie do zniesienia

Gość gość
Kilka dni po owulacji dochodzi do zagnieżdżenia zapłodnionego jaja. Niektóre kobiety drogę jaja przez jajowód odczuwają jako kłujący ból w dole brzucha.

Gość gość
Jeśli chodzi o klocie to odczuwam kilka razy na dzień. Raczej takie ciagniecie jak na okres. Martwi mnie stan podgoraczkowy 37,2 i ciągle uczucie ssania w żołądku. Zjem coś a po chwili jestem znów głodna jakbym kilka dni nie jadła. I wykańczanie mnie wzmożona senność ale nie myślę żeby tak szybko mogły to być objawy ciąży...

Gość gość
moze się przesunęla owulka ja mam często gorączkę,podczas,mega apetyt więc bywa różnie

Gość gość
A może poczytajcie coś na temat własnego organizmu? W końcu dostęp do internetu jak widać macie :D Skąd wiesz, że na pewno miałaś owulację? A hormon tak nagle nie skacze, żebyś miała zachcianki. Ja akurat czułam po prostu, że zaszłam, ale to tyle. A nie jakieś objawy czy coś.

Gość gość
Szczerze? Też mam takie przeczucie :-) jeśli chodzi o owulacje to myślę że już była i to wcześniej niż zwykle po prostu cykl mi się chyba skrócil ;-) takich dni płodnych jak w tym cyklu nie miałam chyba od dwóch lat :-D po prostu lało się ze mnie po czym od kilku dni mam biały twarozkowy śluz :-)

Gość gość
Masz rację, to niemożliwe, wkręcasz sobie.