Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sposób na faceta? Olewać i udawać niedostępną

Polecane posty

Gość gość

G****o prawda z tą inicjatywą kobiet. Dwa razy byłam otwarta na relację z facetami, inicjowałam kontakt smsowy, zaczepiałam, byłam miła i co? olali... Teraz mam inna taktykę- OLAC a od czasu do czasu być miłą. i Co? DZIAŁA :-D

Gość gość
pamiętajcie dziewczyny to facet ma się starac o was a nie wy o niego na początku znjamosci! nie wy macie pisać i dzwonic bo to jest jego z****** obowiązek. Przetestowałam opcje z inicjatywą i wiem że to do niczego nie prowadzi...facet musi czuć niepewność na początku to go kręci ...

Gość gość
jasne ze z umiarem...czasem olac a czasem przytulić i udawac ze jestem jego, a potem znowu troche olac zeby się pogubił w tym wszytskim:-)

Gość gość
Tak :) klikam w ulubione....

Gość gość
a ja olewam te które mi się nie podobają i olewam te które olewają mnie :)

Gość gość
i teraz tak robię i facet szaleje za mną :-) jednak to jakieś idiotki wymyśliły ze faceta trzeba ośmielić i zachęcić bo inaczej biedaczek nie będzie potrafił zabrać się za zdobywanie kobiety. A to jest g****o prawda, bo facet jak się zauroczy to poruszy niebo i ziemie i zapamiętajcie to sobie moje sierotki:-) olewka, zlewka, czasem przytulas i znowu olewka haha

Gość gość
Ka pe wu dziewczyny? od dziś zero smsków, zero telefonów do "nieśmiałego" misiaczka. Rozumiemy się?

Gość gość
Daję ignora...żeby było prościej :D

Gość gość
"bo facet jak się zauroczy to poruszy niebo i ziemie" o dokładnie widocznie tamtych dwóch się nie zauroczyło ;)

Gość gość
Jak on się nie odzywa to ja się nie odzywam, dwa dni milczy to ja tez dwa dni milczę. Odezwie się to go trochę podkręcę i znowu go zostawiam z jego myślami na mój temat. A wtedy go skręca czemu ja milczę :-) i tak się gra dziewczyny:-)

Gość gość
mhm...dobrze wiedzieć kobiety ;)

Gość gość
tak dokładnie tamtych dwóch się nie zauroczyło bo ja zmaściłam tą relację tym ze byłam stroną inicjującą. Podałam się na tak zwanej tacy i dlatego ci dwaj zwiali. Oni nie lubia takich kobiet, już teraz wiem o co w tym wszystkim biega.

Gość gość
Ale jesteście....bebe :(

Gość gość
nie bebe tylko cacy a z wami to tylko tak trzeba grać haha

Gość gość
ja też gram...:D potrafię poznać...

Gość gość
Prawda. Tak trzeba robić by był w ciągłej niewiadomej. Wtedy wiesz czy kocha czy nie. Jak oleje Cię również to znaczy, że taki gość nie kocha, że on nie potrafi kochać drugą osobę, bo kocha tylko siebie. Wtedy wiesz jaki to wartościowy gość. A i jeszcze dziewczyny nie mówić ile macie na koncie, bo są też i tacy co lecą na waszą forsę. I jak olejesz a wie,że jesteś bogata nie odpuści.Wówczas nie przekonasz się jak jest z nim naprawdę.

Gość gość
zgadzam się, to przeważnie działa o ile facet w ogóle się zainteresuje. Jak od początku nie jest zainteresowany to lepiej w ogóle go odpuścić bo ta taktyka się nie uda.

Gość gość
dokładnie czyli co dziewczyny? olewka ,zlewka, krótki przytulasek i znowu królowa lodu:-D to na nich działa jak magnez a nie taka kobieta komar która lata nad ich głowami i bryczy. Takiego komara to się traktuje gazetą i zostaje po nim tylko bryzga krwi na ścianie hahaha:-D to co zapamiętałyście jak od dziś macie działać?

Gość gość
zero jeszcze raz powtórzę zero inicjatywy, czekacie na jego ****** wtedy go podkręcacie i znowu zostawiacie na pastwe losu :-D

Gość gość
może to okrutne ale działa:-D

Gość gość
Na kafeterii to możecie się bawić prawiczkami :D ;)

Gość gość
Facet bystry i spostrzegawczy nie pozwoli sobie :)

Gość gość
W życiu bym się tak nie zachowała. Można sie z facetem droczyć ale żeby tak totalnie olewać? Skoro on się o mnie stara to czemu ja nie mogę zrobić tego samego?

Gość gość
Widocznie "niektóre" kobiety lubią gdy facet cierpi...

Gość gość
ale co to znaczy ze w zyciu bys się tak nie zachowała? co w tym złego? facet jak milczy to ja milcze, on olewa to ja olewa, on pisze krótkiego smsa to ja tez takiego na odwal się. Nie wychylam się, nie zabiegam o niego nie podlizuje, czy to takie okropne zachowanie? On jest mily to ja tez jestem miła, ale już wiem ze nie można być ciegle milą i inicjować kontakt i się bardziej starac jak facet.

Drogie Panie :D z mojej perspektywy to wygląda tak, ze jak facet jest nieśmiały to musicie go trochę ośmielić ale też nie odrazu podawać się na tacy. A właśnie takich śmiałkow powinnyścię trochę olewac.

Gość gość
Z waszych wypowiedzi wynika bardziej że macie zamiar go olewać pomimo tego że jest miły. ale jeżeli facet ma takie podejście że się nie odzywa całymi dniami to owszem wtedy ma to sens. Natomiast ja mówię o sytuacji że gdy chłopak się o mnie stara i wiem że go lubie to starałabym się równie mocno a nie olewała go.

Gość gość
Neptyk senks za poparcie:-) dokładnie tak jest, a ja głupia posłuchałam kiedyś takich rad ze trzeba o faceta tez zabiegać. A to guzik prawda:-)

Gość gość
08:17 jeśli trafiasz na taka perełkę co to szaleje za tobą od pierwszej chwili, to jasne że nie zgrywamy bryły lodu:-) ale najczęściej początki nie sa takie piękne, faceci są mało zdecydowani i właśnie żeby się bardziej zdecydowali to trzeba im w ten sposób pomóc:-)