Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podwiazalam jajowody

Polecane posty

Gość gość
Wazektomia jest odwracalna. Nawet w Polsce już wykonują zabiegi i to z sukcesami. Popytaj np. u dr. Siwika w Warszawie. Z tego co wiem, niedawno mieli pacjenta na rewazektomii, a w tym momencie żona spodziewa się dziecka. Technika idzie do przodu...

Gość gość
Podwiązanie po 4 cesarce legalne.. Lol. Czyli i tak trzeba naplodzic bachorów zeby moc podwiazac? Ja nie chce W OGOLE dzieci i musze jechac za granice.. Niesprawiedliwe. :(

Gość gość
jak wazektomia t zależy mój mąż ma przecięte nasieniowody i podwiązane z obu stron nie odwracalne praktycznie 99 % że nie będziemy mieć dzieci 1 % że utworzy się przetoka no ale po to się robi badania urologiczne i nasienia wazektomia z klamerkami a i owszem odwracalna i klamerka może się poluzować i wiadomo co dalej ale przy niej też lekarz daje 99 % skuteczności TO NAJSKUTECZNIEJSZA FORMA ANTYKONCEPCJI

Gość gość
mam nadzieję że nie wezmiecie 500 zł na dziecko bo to dla tych. które planują powiekszyć rodzinę i dają na zachete, jak nie planujecie dzieci to wont od kasy!

Gość gość
Gosc 17:13 Oczywiscie, ze wezme 500, a nawet 1000 zl, a ty sobie mozesz piac ile wlezie. Mam dwójkę, podwiazane jajowody. Do tego szef tak ustawił mi umowe 2 lata temu, ze mimo tego iz naprawdę zarabiam sporo to dostane. I co zrobisz? Pokrzyczysz? Twoj problem hahahaha

Gość gość
Po tym topiku widac jakie Polki sa zacofane... Mimo ze zyją w gownianych warunkach, w wieku 50 lat wygladaja jak babcie, to mimo to dalej ufaja facetom pod wzgledem antykoncepcji, beda rodzic chociazby miały zdechnac... Masakra i pozwalaja rzadzacym i kosciołowi rzadzic ich ciałem. Tylko w Polsce jest zakazana sterylizacja kobiet, a faceci moga wszystko, taki zascianek, jak u arabow...

Gość gość
"Moj mąż poczytał co nieco na temat jednego i drugiego zabiegu, powikłaniach po nich itp. I stwierdził, ze mniejszym niebezpieczeństwem jest wazektomia wiec sie na nią zdecydował. Uważam że rozsądny mąż który kocha swoją żonę nie będzie jej narażał. " To logiczne, dla faceta to zabieg, dla kobiety operacja związana z otwieraniem powłok brzusznych