Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny co kupowałyście swoim 6 letnim synkom na urodziny?

Polecane posty

Gość gość

Nie mam pojęcia co kupić synkowi na urodziny. Wiem, głupie to, ale mam pustke w głowie. Lubi zabawki manualne, modelinę (zestawy do robienia pizzy, lodów, ciastek etc.), gry planszowe, tylko mamy tego już połowę regału. samochodami się średnio bawi. Napiszcie co kupowałyście synkom, może mnie oświeci ;)

ja co prawda nie synkowi ale synowi koleżanki :) 6 letniemu kupiłam planszówkę (bo ich nigdy za dużo nawet jak masz pol regalu zapełnione) taką z wielbłądami, i książeczkę edukacyjną

Gość gość
a moj niezmiennie zahwycony jest Lego- i to sie super sprawda bo jest tego duzo, ost np kupilismy mu wersje reator- Domek na drzewie i super sie bawi, z jednego zestawu klockow zbuduje sie 3 wersje domow, ja tez sie z nim bawie;) co jeszze? helikopter na sterowanie, uieszyl sie kiedys strasznie z fotela do pokoju takiego podwieszanego ,ze mozna sie bujac,

Gość gość
kloki magnetyczne tez sa fajne, moj 7 latek juz nap.list do Mikolaja-- telfon dotykowy z bajerami- szok, no ale jak mowie, Lego fajne, moze kup mu nowy fajny plecak (moj tez dostal rok temu na Mikolaja nowy plecak i uwielbia go), my tez juz obimy takie bardziej prezenty przydatne na dluzej, posciel z motywem w ulubione bajki ....itp itd

Gość gość
taki fotel podwieszany do sufitu ma. Na lego tez patrzyłam na zestaw na domek na drzewie i domek w górach ;)

Gość gość
A lubicie markę djeco? Dla mnie to ostatni strzał w 10! http://mamimami.pl/zabawki/505-magiczny-zestaw-jadowity-pajak.html Jeżeli lubi zabawy manualne może jakiś zestaw artystyczny? http://mamimami.pl/home/493-zestaw-artystyczny-z-pieczatkami-drzewo-.html Jest ich cała masa dostępna. Zobacz sobie. Ale Djeco jest w przystępnej cenie i dobrej jakości. Mam ich sporo już produktów i rzeczywiście to co na obrazku znajduję w pudełku. Nie ma przekłamań jakościowych. Co częste niestety w dobie wszelkich poprawek;)