Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

już nie mam siły..

Polecane posty

Gość gość

czy to normalne że mój chłopak chce mnie sobie kompletnie podporządkować? jak tylko coś jest nie po jego myśli zaraz się obraża, często robi bez powodu awantury.. on sam nie słucha, robi jak chce, uważa że wszystko mu wolno. łamie dane słowo, często mnie olewa i uważa że tak jest okej. poradźcie co robić?

Gość gość
zerwać. najlepsze według mnie rozwiązanie . po co masz się męczyć z osobą która nie chcę dla ciebie dobrze?

Gość gość
Zerwać bo inaczej bedziesz cierpiec do konca zycia, to apodyktyczny typ, skas to znam, to horror z takim byc

Gość gość
mozesz sie podzielic doswiadczeniami jak bylo u Ciebie? zerwac.. ale ja go kocham..

Gość gość
u mnie była kupa i musi9ałem zerwać bo nie było soli w szafce a piperz się rozsypał i byłem w szpitalu a zabawki nie są taniejoj nie są .. pies też ma swoje potrzeby.. halo

Gość gość
12:45 milosc sie skonczy a ty zostaniesz z bydlakiem a potem bedzuesz zalowac. Nie bede opisywać mojego bo szkoda mi czasu, powiem ci tylko ze przy takim gnojku milisc szybko ci wywietrzeje

Gość gość
gość dziś czy to normalne że mój chłopak chce mnie sobie kompletnie podporządkować? jak tylko coś jest nie po jego myśli zaraz się obraża, często robi bez powodu awantury.. on sam nie słucha, robi jak chce, uważa że wszystko mu wolno. łamie dane słowo, często mnie olewa i uważa że tak jest okej. poradźcie co robić? xxx oczywiście zostać z nim, znosić wszystko pokornie i cieszyć się że ktoś cię chciał, że jesteś w związku, typowy polski szowinistyczny cham i idiotka baz godnośc***asujecie do siebie

Gość gość
latwo sie mowi a trudniej robi. wiem ze dla mnie lepiej byloby zerwac, mecza mnie te jego ciagle klamstwa, wieczne kontrolowanie mnie, sprawdzanie telefonu itd. ale kocham go, trudno mi odejsc.. :( chcialabym sprobowac go zmienic, sprawic zeby sie nad soba troche zastanowil, ale nie wiem jak. jesli calkiem braknie mi cierpliwosci to odejde, ale poki ja jeszcze mam... chce walczyc, bo gdyby nie to zachowanie, bylabym z nim naprawde szczesliwa..