Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cozmoimchlopakiem

Jaki dla matki taki dla żony?

Polecane posty

Gość Cozmoimchlopakiem

Kiedyś już podobny wątek został poruszony ale chciałabym odświeżyć ten temat, a mianowicie, nie podoba mi się to w jaki sposób mój chłopak traktuje swoją mamę, nie wykazywa jej itd. Ale zawsze gdy ta o co kolwiek go poprosi on ma problem z tym by te prośbę spełnić, fakt faktem może być wytłumaczeniem to że pracuje on po 11/13 godzin dziennie, wraca do domu po godzinie 23 w weekend po 1 w nocy, gdy jego szef łaskawie da mu dzień wolnego, ( co zdarza się maksymalnie raz w tygodniu) mama od razu mówi mu by posprzątał " bo cały tydzień nic nie robi " rozumiem jego zmęczenie ale boję się że kiedyś to ja go nie będę mogła o cokolwiek poprosić, na początku naszego związku nie traktował mnie dobrze teraz to po wielu rozmowach się zmieniło, do tej pory dziewczyny traktował nie zbyt dobrze, tłumaczy to tym że żadnej nie kochał, przy mnie widzę jak się zmienia, nie wychodzi do swoich kolegów ( których ja uważam za nie dobrych bo weszli już w dorosłe życie a w głowie tylko imprezy, alkohol i inne używki) jest dla mnie bardziej kochany, nie muszę się prosić o szacunek wobec mnie, są oczywiście pewnie niedociągnięcia ale widzę jak nad nimi pracuje, nie raz pokazał mi jak mnie kocha ale boję się że w przyszłości, już po ślubie gdy poczuje że " jestem już jego " zmieni się, będę dla niego jak jego mama.