Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po ma już tylko 9,5% poparcia

Polecane posty

Gość gość

Wyniki tego badania poparcia są dość sensacyjne. Według danych do Sejmu miałaby dostać się Stonoga Partia Polska z 6 procentami. Natomiast niski wynik notuje PO, który otrzymuje niecałe 10 procent. Poza progiem wyborczym pozostają KORWIN, PSL, NowoczesnaPL oraz Zjednoczona Lewica. Sondaż został przeprowadzony na 1300 pełnoletnich respondentów z całego kraju pod koniec września. źródło: prostozmostu.net/kraj/kukiz-przed-po-w-najnowszym-sondazu

Gość gość
czyli o 9,5 % za dużo :)

Gość gość
Kukiz ma duże poparcie, a ja nawet nie wiem dlaczego, co on obiecuje zdziałać w Pl, bo nigdzie jakos nie widzę jego spotów itd, na tvp zauważyłam ze lecą tylko spoty PO.

Gość gość
czyli skoro kukiz to idiota, k***in nie lepszy, o po i psl lepiej zapomnieć to zostaje nam tylko pis?

Gość gość
Kukiz taki drugi Kononowicz. Jego program to brak programu, a dokładniej żeby nie było niczego. :)

Gość gość
dokładnie ja nie wiem czego chce Kukiz, coś pier/doli o partiokracji i JOWach, które jeszcze bardziej zabetonują scene polityczną :o na razie trzeba na PIS, nie ma lepszego wyboru

Spółdzielnie inwalidów i urzędy pracy i zus i krus i mops do likwidacji! Sejm jest za głupi by to zrobić!