Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janina24

Kupiłam rajstopki dla męża

Polecane posty

Gość Janina24

Kilka dni temu wybrałam się na zakupy, przy okazji wstąpiłam na dział z rajstopami,wybrałam dwie pary dla siebie gatunkowo bardzo dobrych o średniej grubości. Ale w pewnym momencie pomyślałam jak by to było gdybym kupiła jakieś dla mojego męża. Wybrałam takie z microfibry na jego wzrost i włozyłam do koszyka. Wieczorem pokazałam mu co kupiłam i swoje rajstopki założyłam tak aby widział. W pewnym momencie dałam mu jeszcze zapakowane rajstopy kupione dla niego i poprosiłam żeby je założył. Był lekko zdziwiony i powiedział przecież to damskie, nato ja odpowiedziałam no to co. Widział wielokrotnie jak ja zakładam rajstopy więc przyszło mu to z łatwiścią. Wyglądał w nich bardzo podniecająco, zaczeliśmy się wzajemnie dotykać i to nas zaprowadziło do sypialni. Ja coraz bardziej rozpalona i mój mąż w rajstopkach podniecony do granic możliwości. Dalej było tylko coraz bardziej gorąco. Nigdy nie przeżyłam nic takiego ja tej nocy, teraz często to powtarzamy i jest niesamowicie, a mój mąż jest szczęśliwy i kocha mnie nad życie. Janina

Gość gość
Janeczko kup jeszcze stanik albo body :D

Gość gość
znowu jakiś fetyszysta :D

Gość Xxltam
Mi zona kiedys tez kupila ale tylko raz jedna pare takich cielistych jakies 20 den, do konca zycia bede to pamietal:) i fajnie bylo...

Gość Ania

Faceci to mają wyobrażenia. Dziewczyny nie podniecają rajstopy i nie mówią o tym tak jak faceci. Dla nich to normalny strój.