Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćvivalavida

Nowa laska mojego ex do mnie wydzwania i gnębi.

Polecane posty

Gość gośćvivalavida

Dzwoni i pisze smsy, dlaczego ja niby nękam jej faceta. Podaje się za jego dziewczyne a ten dureń pisze do mnie w smsach że to nie jest jego dziewczyna. Rozstanie nadal mnie boli, przechodzę tzw. okres żałoby (już 5 miesiąc). On wziął sobie jakąś brzydką, cycatą dziewczyne i ona pisze, że chce sobie z nim ułożyć relacje ale męczy ją że ja się z nim jeszcze gryze, że powinniśmy się pogodzić i pozwolić sobie na nowe życie. Ja w złości napisałam, że też się z kimś spotykam. Napisałam to do niej a on wówczas w ciągu kilku minut odpisał, że porozmawia sobie z moim nowym facetem na ten temat i że ja go niby zdradziłam dużo wcześniej. Nie ma mowy o żadnej zdradzie, to on ciągle się oglądał za panienkami. Naprawdę ciężko mi, jestem w ciężkim stanie psychicznym. Prawda jest taka, że facet nie szanował mnie, stosował przemoc i dlatego odeszłam. Ale po co on pisze do mnie o jakichś szansach jak niby ma nową laskę? Wykończy mnie to :(

Gość gośćvivalavida
no chce, żebyś była zazdrosna i niby wiedziała, że coś straciłaś. nie przejmuj się.

Gość gośćvivalavida
Gówniarz ma 30 lat, jest po 2 wyrokach i został zgłoszony na policję aczkolwiek muszę długo czekać na postępowanie. I prawdopodobnie umorzą. A groził mi śmiercią.

Gość gość
no chce, żebyś była zazdrosna i niby wiedziała, że coś straciłaś. nie przejmuj się. X Odpowiadasz sama sobie?

Gość kuchennademolka
olej to bo tak to zwariujesz