Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćMarcin19866

Dlaczego macie tyle jadu w sobie ?

Polecane posty

Gość gośćMarcin19866

Od kilku dni przy kawie czytam to forum. Przeraża mnie jacy niektórzy są zawistni, chamscy, wulgarni itp Ludzie piszą z poważnymi problemami a 90% ludzi z tego portalu potrafi tylko dobić człowieka.... Czy na prawdę to ich wina, że wam nie wyszło. Czy musicie swoją frustrację kierować przeciwko innym. Ja jestem pewny, że te 90% to właśnie starzy kawalerzy, stare panny na garnuszkach rodziców. Broń Boże się z tego nie śmieję, bo nie każdy ma życie usłane różami, ale musicie to przelewać na innych - Opamiętać się ludzie !! - kieruję to do tych którzy potrafią tylko krytykować i dobijać. Pozdro dla normalnych ;)

Gość gość
Też czytając wulgarne odpowiedzi zastanawiam się co złego spotkało tych ludzi w życiu, że mają tyle nienawiści w sobie.

Gość gośćMarcin19866
Nie wiadomo co, ale o dziwo jakoś żaden z nich jeszcze się tutaj nie wypowiedział. Prawda w oczy kole :)

Gość gość
Kiedyś często zaglądałam na różne fora.Tutaj jest najgorzej z tym jadem.Szkoda tych którzy nim plują-to nieszczęśnicy(a jest ich dużo).Dlatego coraz rzadziej tutaj zaglądam.

Gość gośćMarcin19866
Do gość dziś Masz rację, ostatnio z nudów zacząłem przeglądać takie fora i tutaj to jest po prostu horror. No ale najbardziej to szkoda i tak tych ludzi, którzy szukają tutaj pomocy w trudnych chwilach, a tak na prawdę zostają zmieszani z błotem :(

Gość gość
nie zauważyłam tutaj duzo złosliwości , raczej dużo tłuków którzy przeceniaja siebie ,prostakow , i takich inteligentnych inaczej

Gość gość
jakoś ich nie widać tutaj, boją się takich tematów jak diabłem święconej wody :D

Gość gość
Mnie też przeraża. Kiedyś jedna laska wyśmiewała gościa, który się jąkał i był bity w domu, a inna opowiadała, jak śmieją się ze znajomymi z dziecka, które w wyniku trudności porodowych ma z jednej strony płaską główkę. Brak słów na patologię, prymitywizm i buractwo takich "ludzi".

Gość gość
Jak to co? Czekam na wpisy zawsze szczerego, bo uwielbiam je czytać.

Gość gośćMarcin19866
zawsze szczery dziś Zabierz sie za slownik cip.ko autorze zamiast za pisanie tych banialukow O widzę, że jeden odważny się znalazł, a gdzie reszta twoich kolegów od dokuczania normalnym ludziom ? :)

Gość gość
Przypomnij sobie autorze czy tez kiedys komuś nie dowalales może po prostu odbierasz teraz to, co ci sie slusznie należy od życia

Gość gośćMarcin19866
do gość dziś [19:10 nie, bo czasami lepiej milczeć niż gadać głupoty ;)

Gość gość
autor to analfabeta, ktory nawet pisac poprawnie nie umie a do innych ma waty

Gość gość
zawsze szczery dziś xxx dziękuję, właśnie o takich jak ty jest ten temat ;D ciesze się, że tu wszedłeś, przynajmniej możemy na własne oczy zobaczyć o jakich ludziach gadamy, dziękujemy że robisz nam za żywy przykład jadowitego chama :)

Gość gość
Marcin jest świety nigdy nie bluzgał a w ogóle to pierwszy raz jest na forum i jest facetem Który czyta damskie fora przy kawce i ciasteczku z psiapsiółką lesbijką

Gość gość
już się zlatują same mądre głowy xddd beka z was jadowite żmije :D

Gość gość
" dziękujemy że robisz nam za żywy przykład jadowitego chama" X Twoja kultura wypowiedzi aż bije po oczach, chamko

Gość gość
Marcinek czyta sobie babskie forum a co Marcinek tutaj robi ? Wykopany z forum dla facetów ?

Gość gośćMarcin19866
Hehehehe długo nie musiałem czekać na wszechwiedzących i najlepszych na świecie psychologów ;D Dziękuje, że się zjawiliście szczególnie pan "zawsze szczery" oraz " gość dziś " Witamy was w tym temacie, pokażcie nam jak to jest być zawistnym, nie wstydźcie się :)

Gość gość
Prawda. Zajrzyjcie na topiki Macka jakim jadem plula gosc k na Olke.

Gość gość
zawsze szczery - idź stąd, to temat dla powaznych i normalnych ludzie, wyjdź i nie wracaj, nie rób pan sobie siary bo jesteś tak pusty i głupio mądry, że nie idzie cie czytać. brawa dla autora za temat !

Gość gość
ciapaci rozumu ich nauczom

Gość gośćMarcin19866
zawsze szczery dziś Zawistnym? Ale znasz znaczenie tego slowa czy walnales pierwsze z brzegu bo fajnie wygladalo I am nuz pasuje? i ty mnie pouczałeś ortografii? :D oszczędź sobie dalej wstydu panie "NUŻ" ;DDD