Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćMarcin19866

Dlaczego macie tyle jadu w sobie ?

Polecane posty

Gość gość
nikt nie jest idealny, wszyscy potrafia byc po...ebani w pewnych okolicznosciach, sama sie zlapalam na takim mysleniu, ze jestem od kogos lepsza bo costam, bo mam wiecej zycia a on/ona brzydka, nie ma pracy/chlopaka/nic nie robi bo chory/a psychicznie np. fobia spoleczna,depresja - takich ludzi sie wytyka palcami i czuje sie lepszym od nich. Puste strasznie takie myslenie i chce sie go pozbyc...

Gość gość
ja chciałam tylko zapytać dlaczego takie chore psychicznie osoby jak facet o nicku zawsze szczery, mają dostęp do takich for ? dlaczego oni w ogole mają internet ? lepiej jeśli pieniązki z opłacania rachunku za internet przeznaczyli na leczenie swojej chorej głowy :)

Gość gość
Rozpieprzenie tematu swoim chamstwem na kafe uchodzi za nonszalancję :O

Gość gość
20.04 ty przypadkiem nie nazywasz sie coheed? ten sam styl wyzywania :) wszyscy sa psycholami a ty kto? PSYCHOLLLL-OG? SPIERTALAY

Gość gość
to forum jest po prostu esencja ciemnej strony polskosci. zajezdza cebula :)

Gość gość
szczery gosc to gosc nie wybrzydzaj

Gość gość
20:04 to tez jad jesli chcesz walczyc z jadem to rob odwrotnie, nie zwalczysz chamstwa chamstwem tylko dobrocia, kultura. To milo jak po dniu przebywania z niemilymi ludzmi ktos sie usmiechnie, powie dobre slowo...

Gość gość
nie zwalczysz chamstwa chamstwem tylko dobrocia, kultura. To milo jak po dniu przebywania z niemilymi ludzmi ktos sie usmiechnie, x co za zart :D na kafe? mozna byc grzczna gaska a i tak cie wyzwia od kretynek debili i psychokow

Gość gość
szczery wybrzydzasz i nadal uwazasz sie za ...slow brak :) milo bylo widziec ale wole cie czytac niz z toba pisac

Gość gość
noo kafe tu jest specyficznie... ale ludzie tak naprawde nie mysla :P sama mam nastroj,z e pokloce sie z facetem to zaloze jadowityu temat faceci to chuje, mysla penisem... a tak naprawde nie mysle :P

Gość gość
Niektórzy uprzejmość, dobroć, kulturę utożsamiają ze słabością. Ot, taki wypaczony obraz świata, każdy sądzi po swoich doświadczeniach. Takich dla swojego dobra należy ignorować, mając świadomość ich prawdziwych motywacji.

Gość gość
o :) ja dawno temu do ciebie napisalam ale jakos chyba nie odp mi

Gość Zaczarowany prawik 22
ludzie xdd wy nie gadajcie z tym szczerym, bo to nie ma sensu, on jest chory niestety mieszka w miejscowosci puszczykowo, to taka wioska pod poznaniem, chodziłem z nim do klasy, o to jego fotka z roku 2013 http://zapodaj.net/61ce85b0eeffe.png.html nie wyzywajcie go, tylko przytakujcie, ja wiem, że on udaje twardego, ale tak na prawdę boli go to, bo nie ma kolegów ani koleżanek, mieszka sam z mama :(

Gość gość
szczery, przystojny psycholog z ciebie :D :D :D :D

Gość gość
jaki ksiondz, skoro masz pod kiecka pipke :P

Gość gość
szczery, ja to zdjęcie już widziałam kiedyś, ty je miałeś navet w avku :) całkiem ładny ten garnitur :*

Gość gość
odp sie na @ wazniaku :classic_cool:

Gość gość
Zaczarowany prawik to debil Marcinek, ależ frustracja go zalewa a tak pisał o braku jadu :P

Gość gość
Biedaczek. Matka piła całą ciążę.

Gość gość
sensacja frustracja skand wy te slowa bierzeta