Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale kasjerki rzna klientow

Polecane posty

Gość gość

Uwazajcie. Liczcie wszystko bo kantuja na calego

Gość gość
Można stracić parę stow miesiecznie

Gość gość
to prawda :) dwa razy ta sama chciala mnie obrobic niby ba 10 zl ale jednak za 2 razem przeprosiny mnie nie udobr****ly poprosilam o nagranie i pani wyleciala z pracy

Gość gość
Kupujesz jedną limonke i nabijają kilogram na przykład.

Gość gość
Ludzie, 21 wiek, kto teraz jeszcze placu gotówką? Jasne - czasem się zdarza, ale w większości placi się kartą i nie ma takich problemów... Ja zawsze biorę paragony i czytam czy wszystko bylo dobrze nabite, praktycznie zawsze wszystko jest ok

Gość gość
Ale to nie ma większego znaczenia czym placisz i tak musisz sprawdzic

Gość gość
Ma znaczenie, bo rozumiem, ze w większości przypadków chodzi o oszustwa na wydawaniu reszty... No bo przeciez tak to mamy zawsze paragon, na takich zakupach za 500zl to można nie zauważyć 10zl ale jak się robi takie codzienne zakupy za 50-100zl to zwykle sie zauważy jesli kwota jest podejrzanie wysoka...

Gość gość
Mnie jakoś nigdy nie orżnął kasjer, nawet nie próbowali. Za to kilka razy wydali za dużo, ale jako praworządny obywatel, zwróciłem im na to uwagę.:classic_cool:

Gość gość
głupie szmaty !!!

Gość gość
co z tego ze 21 wiek. paniusia a w zieleniaku placisz karta czy na bazarku? jejku jejku jej nie oszukaja bo placi karta i zawsze spr paragon :) znaczy przezorna bo juz cie pewnie kantneli :)

Gość gość
Tak, w warzywniaku płacę kartą a na bazarek nie chodzę... Poza tym tak jak pisałam przy zakupach za 50zl chyba każdy zauważy 10zl różnicy, a ile w takim warzywniaku jednorazowo zostawiasz? I nie - nie oszukano mnie nigdy, zwyczajnie nie chodzę z głową w chmurach i zwracam uwagę na to za co płacę, nie widzę w tym nic dziwnego...

Gość gość
W drugą stronę tez to działa.. ja nie raz przez pomyłkę wydalam więcej potem widziałam jak klient spr paragon i przeliczal kasę , i co niby nie zauwazyl ? Albo dawałam platne dodatki w wiekszej ilosci czego klient jest swiadomy albo wieksza porcje czegos tam..I co niby nie widzieli? A jak sie pomylic i nie dac najmniejszej rzeczy to zaraz ci przyleca .. uczciwość ludzi jest godna pozazdroszczenia ;) tylko jedna klientka przyszła do mnie kilka minut później czyli musiała się cofnąć ,była na pieszo i chwała jej za to ;)