Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myślicie skąd u Persefony fascynacja najpierw nazizmem a teraz islamizmem?

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie skąd u Persefony fascynacja najpierw nazizmem a teraz islamizmem?

Gość gość
Albo lubi prowokować i zwracać na siebie uwagę albo ma jakieś sadystycznego skłonności. W końcu przygniatala kota drzwiami. Możliwe że ma niską empatie. To się bierze z budowy mózgu. Dużo ludzi to ma i tylko surowe kary umożliwiają im funkcjonowanie w spoleczenstwie

Masz rację - hitlerowcy mnie już kompletnie nie interesują. Najzupełniej w świecie okazało się że nie mam z nimi nic wspólnego. Za to odkryłam swoje drogi życiowe przeszłe i teraźniejsze i wiem że moje korzenie i dusza to wschód, a dokładnie rejony Kaukazu: Gruzja, Czeczenia bo stamtąd pochodzi połowa z mojej rodziny i dziadków i mam tamtejszą krew w połowie zmieszaną ze słowiańską.

Gość gość
Gruzja to akurat stary kraj chrześcijański. Czeczenia to inna historia. A Persefon to osobnik, ulegający kolejnym fascynacjom, którymi podpiera swoje wątłe ego. Dziś to, jutro tamto. Widać, że to jest zaburzone i samotne bydlątko.

Gość gość
Przynależność do polskiej narodowości może się odbić na psychice

Nie wolno zapominać o swoim pochodzeniu i o skłonnościach które stamtąd pochodzą zarówno pozytywnych jak i negatywnych. Ludzie bez pochodzenia są często bezbarwni i nijacy.