Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

6 latka która mówi ze się zabije

Polecane posty

Gość gość

Jw. Za to ze nie będę z nią spala, że mam wieczne depresję (tak tak wspomina mi ze wiecznie mam zły humor ) ze jej daje kary. Przyznaje wymagam od jej żeby odrabiala lekcje plus ćwiczyła szlaczki i proszę żeby nie ryczala bo ma przewlekłe zapalenie zatok. Jestem wymagająca ale nie zimna i nie pozbawiona uczuć.jest moim największym skarbusiem ale chyba jednak robie coś nie tak.szukam psychologa Mińsk mąż lub waga wola

Gość gość
dzieci teraz cwane są, szantaż, manipulacja to ich chleb powszedni

Gość gość
:D🖐️Zgłoszone na dyzurnet, tak na wszelki wypadek gdyby to nie było prowo:classic_cool:

Gość gość
6-letnie dziecko grożące samobójstwem? No proszę cię, bez pomocy psychicznej mamusi lub tatusia w życiu by jej to do głowy nie przyszło.;)

Gość gość
No chyba dzieci nie znasz

Gość gość
Dzieci tak pięknie manipulują rodzicami. Odmawiają jedzenia, wciągają powietrze itp. Raz zalapią co działa i potem za każdym razem używają tego samego triku

Gość gość
dzieci są straszne

Gość gość
Szczególnie 6-latki.;) Manipulujące, małe bydlaki.:D

Gość gość rrr
Nie wiem czy to jest prowo, możliwe. Nie wiem, czy matka, rodzice nie są zaburzeni, to też możliwe. Ale wiem, że niektóre dzieci miewają, także takie małe dzieci, bardzo dziwne myśli, pomysły. Zdarza się, że bardzo dziwnie się wypowiadają, bez udziału w tym swoich rodziców. Oczywiście, nie bierze się to z niczego, ale nie musi w tym być intencja rodziców. Dziś jest mnóstwo źródeł, by dziecko coś sobie wbiło w głowę. Może być tak, że raz palnęło, bo gdzieś to słyszało i zobaczyło, że to działa, więc powtarza. Dzieci są dobrymi, takimi intuicyjnymi obserwatorami i działają według prostych reguł. Działa, denerwuje, wywołuje wrażenie, więc powtarza.

Gość gość
może być opętane

Gość gość
Szczególnie 6-latki. Manipulujące, małe bydlaki. X Masz dzieci? Wymuszanie krzykiem, rykiem i histerią. Jeden raz ulegnie rodzic i dziecko zalapie wszystko. Naogladaja się telewizji, usłyszą gdzieś coś i wyprobują. Nawet młodsze

Gość gość
bezbronny prawiczku bydlak to ty miałeś mieć na imię tylko się ksiądz na chrzcie pomylił a tak po za tym podmyleś dziś doo/psko ??

Gość gość
bezbronny prawiczku bydlak to ty miałeś mieć na imię tylko się ksiądz na chrzcie pomylił a tak po za tym podmyleś dziś doo/psko ??

też miałam wcześnie epizod depresyjny pierwszy, to nie jest nic dziwnego poza tym przecież jak ktoś mówi, że się zabije to nie oznacza, że się jutro powiesi:O tylko że nie chce jej się żyć. to mogą być myśli rezygnacyjne ale generalnie depresja może występować w bardzo młodym wieku, bo zaburzenie, które ją powoduje, błąd w osobowości, może wystąpić już w dzieciństwie ja pierwsze tępe gapienie się w sufit i silne poczucie beznadziejnośc***amiętam chyba z 8 roku życia a pierwszy true atak to pierwsza gimnazjum więc dzieci mogą mieć depresję

Gość gość

Gość gość
Wydaje mi sie, ze po prostu dziecko może mieć jakieś problemy. Zabierz ja na wszelki wypadek do psychiatry (np. http://www.cp-choroszucha.pl/), wtedy zobaczy ją specjalista i niestety isnieje prawdopodobieństwo, ze córka ma jakieś zaburzenia.