Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wredna siostra

Polecane posty

Gość gość

Mam siostre dwa lata starsza (24lata). Jest wredna, chamska dla wszystkich w domu nawet dla mojej mamy, wszystkich traktuje jak smieci. Nic sie nie liczy tylko jej wyglad, robi z siebie wielka dame. Wykorzystuje mnie do sprzatania albo zebym cos zrobila. Ona jest najlepsza, ona ma prace, kase, fajne ubrania. Swoj pokoj zamyka na klucz zeby nikt jej nie podbieral roznych kometykow i nie wchodzil tam. Od miesiaca zaczelam jej unikac i nie rozmawiamy, dziala mi na nerwy. Ostatnio zrezygnowalam z pracy i docina mi czy skonczyla sie moja kariera itp. Ja zawsze bylam ta gorsza mam bardzo slaby charakter, szybko sie wzruszam, jestem uczicowa dla kazdego chce dobrze. Ona jest calkowite przeciwienstwo. Co zrobic zeby przestac jej sie bac ? Ciagle jestem pod jej presja. Nie czuje sie swobodnie w domu gdy ona jest, wole nie wychodzić z pokoju i nie mijac sie z nia w kuchni, musze byc cicho gdy ona jest za sciana (pokoj na obok) Dluzej tak nie wytrzymam wykancza mnie to, nienawidze jej i jej obecnosci w domu

Gość gość
Siądźcie na nią wszyscy że jak robi karierę to niech mieszka sobie sama.

Gość gość
Juz miala nie raz sie wyprowadzac, niby z chlopakiem mieli wynajmowac mieszkanie i nic... lepiej jej w domu bo nie placi za wszystkie rachunki. A na ubrania buty wydaje 500zl. I na wczasy co rok jezdzi