Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szwagier jest księdzem i nie chce mi pomóc

Polecane posty

Gość gość

Witam, mój szwagier jest księdzem, a mój mąż elektrykiem, ja sama pracuje na kasie i mamy 3 dzieci, drugie chcieliśmy usunąć zaraz po poczęciu bo ciężko utrzymac bylo dwoje, jednak szwagier oświadczył, ze jeśli to zrobimy, przestanie nas uważać za rodzinę, antykoncepcji też nam zawsze zabranial, szczegolnie hormonalnej bo to ingerencja w cialo stworzone przez Boga, jednak na prezerwatywy przymykal oko, niestety zaszłam w ciąże jenak po narodzinach kocham dziecko i ciesze sie ze nie dal mi usunąć ciązy bo bym sobie tego nie wybaczyła...jest już październik a dwojka dzieci nie ma jeszcze ksiązek, wiekszosc pieniedzy idzie na bobaska, wiec aby dzieci uniknely wstydu poszlam do szwagra aby pozyczyl tylko na podreczniki, a on mnie wysmial, powiedział ze jest ksiedzem i mu sie nie przelewa, jednak zgodził się pozyczyc mi 500 zl w zastaw za laptopa...wiec skoro nie mial pieniedzy bez zastawu to skąd je wzial jak zaproponowalam laptopa dzieci? Dodatkowo jak smie mowic, ze mu sie nie przelewa jak jezdzi autem z salonu, nie jakims luksusowym co prawda, ale ja z mezem mamy uzywane za 7 tysiecy, a auto z salonu to conajmniej 30 tysiecy..rozumiem ze to rodzina i nie powinnam go oceniac, ale powinien chyba pomoc nam w potrzebie, czy powinnam oddac mu pieniadze i zerwac z nim kontakt czy dalej zapraszac go na obiady i utrzymywac dobre stosunki, czy to co zrobil jest zle czy moze to ja zbyt wiele wymagam?

Gość gość
ahahahahhahahahhahahhaaa

Gość gość
Przestancie uprawiać seks. Poczekajcie po wyborach pis rzuci kasą i nadal będzie mogli się rozmnażać jak króliki

Gość gość
zal mi ludzi ktorzy odpowiadaja na takie durne prowo:D

Gość gość
Nie rozmnażamy się jak króliki, dlaczego nas oceniasz? Młode matki mają więcej dzieci, trójka to normalna ilość więc nie rozumiem jaki masz problem ? Mamy w ogóle nie uprawiać miłości? Pozatym wszystkie dzieci kocham równo

Gość gość
ja p*****le! co za debilizm!

Gość gość
11:07 Skoro uwazasz, ze to proowkacja to po co w ogóle wchodzisz na ten temat ? I jakbys nie zauwazyl to sam na niego odpowiedziales. Jesli nie masz nic pozytecznego do napisania to w ogóle się nie wypowiadaj bo sa tu tez ludzie którzy rzeczywiscie maja jakies problemy a nie piszą tylko o kobiecej anatomii

Gość gość
Debilizm? A może wypowie się w końcu ktoś kto nie siedzi tu z nudów i dla obrazania innych ?

Gość fulla
niech pani modli się za niego aby mu ten laptop nie zaszkodził. Niech mu pani podziękuje że się za panią modli. Niech się pani cieszy że jeszcze jest w powołaniu gdyż czasy są bardzo niepewne.

Gość gość
A co w tym zlego? Chcial laptopa bo przynajmniej ma pewnosc, ze zwrocisz mu te pieniadze, a nie ze wezmiesz jak wykly darmozjad i nie oddasz

Gość gość
Wczesniej tylko raz pozyczylam od niego 200 zł i oddalam mu w dniu wyplaty wiec nie ma podstwa sadzic ze mu nie oddam

Gość gość
autorko! wez przeczytaj to co napisalas i nie dziw sie ze takie odpowiedzi padaja bo sama narazasz sie na smiesznosc.

Gość gość
To kim on k***a jest zeby Zabraniac wam antykoncepcji? Nie macie wlasnego zdania? Teraz roochajcie sie dalej bez tego a zaraz wyjdzie 4 dziecko

Gość gość
To jak mam to ubrać w słowa, żeby nie brzmiało "śmiesznie"?

Gość gość
Załóż sobie spirale. Jak szwagier na zycie Ci nie daje to tez nie ma prawa mówić Ci jak masz zyc. Mozesz mu to powtórzyć. I co on patrzy jak uprawiac seks , ze widzi ze jest prezerwatywa? Po co mu tak o wszystkim mowisz?

Gość gość
Ale my uzywamy antykoncepcji, uzywamy prezerwatyw, jedyne czego unikamy to antykoncepcji hormonalnej

Gość gość
Jemu nie mówie, rozmawiam o takich rzeczach z teściową jednak on się aż zanadto interesuje wszystkim a ona przeciez synkowi nie odmowi i wszytko mu mowi bo to jej ulubieniec

Gość gość
To nie mow tesciowej :)

Gość gość
malymi krokami odsuwac go z waszego zycia az do uzyskania koniecznego minimum. Jest takim samym czlowiekiem jak wszyscy a wlasciwie to przesadzilam jest samym zlem i jako ksiadz i jako czlowiek. Moja rada ;unikac gada i zyc tak jak tylko macie na to ochote.

Gość gość
Nie chce go usuwać z życia bo przychodzi do nas, bawi sie z dziecmi i milo spedzamy czas, bardzo mnie zaskoczył tą sytuacją

Gość gość
O jezu mowisz tesciowej o takich sprawch. To jeszcze gorzej. Czy oni stoją nad wami jak uprawiacie seks i was i instruują? Weźcie się odetnijcie mentalnie od nich i zacznijcie zyć pk swojemu. A spirale mozesz założyć u gina niby na wizycie kontrolnej i nic nikomu nie mowić. Nawet mężowi.

Gość gość
to samo zlo w czystej postaci ksiedza. W zyciu z kims takim nie utrzymywalabym tak bliskich relacji,obcy ludzie nie potraktowali by cie tak jak ten z****** ksiezulo ktory tylko z nazwy nim jest. Nie wiem nad czym ty sie zastanawiasz i czego od nas oczekujesz? Bo masz juz kilka konstruktywnych opini od nas gdzie wszyscy sie zgadzamy co do tego ze to wasze zycie i nikt i nic nie ma rawa w nie ingerowac.

Gość gość
To niemozliwe aby dorosla osoba pisala takie cuda!,ja myslalam ze tylko zwierzeta tak sie rozmnazaja jak w tym temacie,jesli chodzi o ludzi to myslalam ze kontroluja sie, albo zabezpieczaja,do tego jeszcze maja pomoc lekarska ,a ty dziewcze wyszlas chyba wczoraj z lasu !

Gość gość
jesteś autorko idiotką? szwagier zabrania wam używać antykoncepcji? :O nie masz wlasnego zdania, tylko słuchasz jakiegoś idioty? jak ci szwagier zabroni posylać dzieci do szkoły bo tam zło i szatan, to też go posłuchasz i zamkniesz dzieci w pokojach? albo to prowo, albo autorka jest kretynką

Gość gość
Opowiada tesciowej a ona ksiedzu to gada, jaaa piernicze jaka maja beke !!!

Gość gość
a po drugie - po jakiego chooya opowiadasz szwagrowi, w dodatku ksiedzu - jakiej antykoncepcji z mezem używasz? :D przeciez to wasza prywatna sprawa, a nie calej rodziny

Gość gość
Opowiada tesciowej a ona ksiedzu to gada, jaaa piernicze jaka maja beke !!!

Gość gość
Autorko zrozumialas cos ?

Gość gość
haa ha - ona im wszystko opowiada jak sie rozmnaza !!!!!!- ale dym uffff !

Gość bulwers na calego
Jak ja współczuję. Nie dość że szwagier, samotny, przy kasie i nie pomoże. Do tego ksiądz:o:o Po cholerę szedł do seminarium skoro obce jest mu wszystko co można nazwać wartościami chrześcijańskimi!