Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moja chwila

Kto się kochał sto razy...

Polecane posty

Lecz gdy miłością serce moje bije, Gdy powiem: "kocham" - wtenczas tylko żyję, Żyję szczęśliwy i w lubym zamęcie, Świat do podziału pociągam w objęcie. O! gdzie miłość stawia siatki, Nie figlujcie, moje dziatki! Bo z miłością figlów nie ma: Jak was złapie, to zatrzyma.

Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dajrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".

Jesli to nie miłość? - cóż jest co ja czuje? Jeśli miłość? - Co to takiego? Jeśli dobra? Skąd skutku nabywa tak złego. Jeśli zła? Czemu sobie męke tak smakuje? Jeśli z mej woli płonę Czemu płaczę? Jeśli wbrew woli Cóż pomoże lament 😘

Nie mów chociażbyś umierał z tęsknoty... Że niema czystej miłości na ziemi Tyś pewnie w drodze blask jej rzucił złoty.. Za ognikami zdążając błędnemi...

Gość gość
Ja pier....która gawedziara erotomanka ma nowe ubranko? Nowa97 czy pewna czy kolejne wcielenie imperium a moze martusia? Nasrane w głowie poprostu

Gość gość
Jakie przebrania? Przecież "Moja chwila" to znany z takiej twórczości projekt. Coś chyba się tobie zaczyna mieszać w głowie od tych ciągłych zgadywanek. :O

Moja chwila, nudziara od miłości 😘 Wróciła z odwyku od kafe i nic nie pomogło :P Ale widząc co się tutaj stało...odwyk sam sie wypełni... Ooo...nawet cynamonowe kadzidło zgasło:)

Gość gość
Ja zbieram na prostytutkę. Mam już dosyć jazdy na ręcznym. Jakieś odciski mi się na dłoni porobiły. Jeszcze ktoś pomyśli że po skończonej zawodówce macham łopatą.