Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wg mnie 10 przykazań nie spełnia swojej roli

Polecane posty

Gość gość
jak juz wszyscy uznaja, że pasożytnictwo na całej ludzkości było spowodowane troską o jej dobro skradziona własność formalnie stanie sie własnością złodziei. ot i takie rozkminki o transponowaniu, przystawalności i złej składni obecnych zasad. to zwykła pomyłka po prostu. tam zamiast przecinka powinna byc kropka. widzicie? o tam. musicie poszukać. znaleźliście? no to fajnie. teraz już jest cacy:)

Gość gość
konkludując. oddawać mi mój świat bo was rozpiertole. dziękuje za uwage.

To na miłość trzeba sobie zasłużyć, nie da się kochać na zawolanie. A szanowac sie da x aha, fajnie, że się da, szanować szuje i morderców. zapoznaj się z pojęciem agape, wszystko Ci trzeba tłumaczyć, w Biblii miłosierdzie oznacza konkretne rzeczy

Gość gość
Dobry pomysl z tym hologramem. Zamiast- super promocja za9,99 nowoczesna adaptacja przykazan bozych.

Gość gość
To że morderca albo murzyn ma prawo do obrony prawnej w to właśnie przejaw szacunku. Ale to nie znaczy że nie zostanie unicestwiony na krześle elektrycznym

Gość gość
nie kradnij, nie zabijaj, nie zdradzaj, nie kłam, szanuj starszych, dbaj o wartości, nie daj się zwieść sektom i odłamom religijnym, kochaj boga. co tu niezrozumiałego? a jezusowe: "kochaj bliźnich tak jak siebie" i "wiara, nadzieja, miłość".