Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POPIERAM PiS

Polecane posty

Gość gość
no liczba przeszczepow spadla bo się okazalo że konowaly traktują ludzi tak jak traktują. to nie jest wina pisu bynajmniej. czy należy wg ciebie tuszować przestępstwa popelniane przez lekarzy żeby liczba przeszczepow nie spadla?

Gość gość
Wy wszędzie widzicie spiski, przebieracie nogami, by wsadzać do więzienia za winy prawdziwe lub urojone, macie gęby pełne ideologii, nie liczy się dla was jednostka. Orban i Zeman wchodzący bez mydła Putinowi to wasi idole, ale przecież Putin według prezia zabił mu brata.

Gość gość
"Księża prowadzący agitację z ambony i udzielający salki katechetyczne na spotkania z PiS-owcami są ok? Od tego jest ksiądz? Od tego jest świątynia? Brawo." x no ale wyjaśnij mi dlaczego nie? jest ksiądz obywatelem tego kraju? ma pelnię praw publicznych? demokracja, drodzy państwo, to taki system gdzie każdy ma prawo wyrażać swoje poglądy i brać udzial w życiu publicznym. jest taki artykul konstytucji: "wladze publiczne w RP zachowują bezstronność w sprawach przekonani religijnych, swiatopoglądowych i filozoficznych zapewniając swobodę ich wyrażania w zyciu publicznym" dlaczego by kleru mialo to nie obowiązywać?

Gość gość
Ty naprawdę uważasz, że ambona jest od tego? Ciekawe co na to Franciszek? Zresztą, wy macie wywalone na zdanie obecnego papieża, bo jedyny którego czcicie nie żyje od 10 lat. Ma prawa wyborcze? To niech skreśli krzyżyk, może głosować. Doopa jest od srania jak ksiądz jest od kazania. Nie od agitacji!!!!!!!

Gość gość
Prezydent Andrzej Dyzma zachowuje twoim zdaniem "bezstronność w prawach światopoglądowych"? Chcąc karać ludzi za in vitro albo aportując za świętym wafelkiem. Pamiętam 2005 rok i kolumny rządowych samochodów jadących po instrukcje do Torunia. Bezstronność, bez jaj.

Gość gość
"Wy wszędzie widzicie spiski, przebieracie nogami, by wsadzać do więzienia za winy prawdziwe lub urojone, macie gęby pełne ideologii, nie liczy się dla was jednostka." x ja nie jestem żaden "wy", "wy" to się skończylo w poprzednim systemie. ale widzę wyraźnie że TY cierpisz na jakieś niewiarygodne urojenia i aż się trzęsiesz z tej twojej "nienawiści do pisowcow". i to wlaśnie często widać na forach. obelgi i jakieś absurdalne urojenia to powszechne "zarzuty" wobec tego "strasznego pisu". to jest niewątpliwy sukces PO, narobić takiego gowna ludziom w glowach żeby nie widzieli ich niegodziwości a byli zaślepieni nienawiścią do pisu. i żeby każdy kto nie z PO to byl "piśdzielec" albo inny "oszolom". żeby ta nienawiść do każdego kto "nie z nami" byla na tyle duża żeby nie przeszkadzaly ci afery, powszechne nadużycia, kilkuletnie kolejki do lekarzy, marnotrawstwo i niekompetencja. żeby nie obchodzilo cię że po 10 latach "modernizacji" pociąg z lodzi do warszawy nie będzie jeździl szybciej niż przed tą "inwestycją" (szybciej będzie jeździl jeden, ten ktory nie będzie się nigdzie po drodze zatrzymywal) i te miliardy ktore wydano i czas ktory ludzie zmarnowali to można psu w dupę wlożyć. x no ale to cię nie interesuje, ciebie interesuje tylko pis i kler ktorych tak nienawidzisz że aż się trzęsiesz i ządne traktowanie polski jak gowna (chuj dupa i kamieni kupa) a polakow jak debili (prezes niku o swojej instytucji - "jak to ma jeszcze 60 proc zaufania, he he he") cię nie zniechęci. smutne to. ps: ja wprawdzie nigdy na PO nie glosowalem ale kiedyś glosowalem na tuska. tylko ze ja obserwuję to co się dzieje i nie jestem zaślepiony nie nawiścią więc potrafię wyciągać wnioski.

Gość gość
"Chcąc karać ludzi za in vitro albo aportując za świętym wafelkiem. " x kto chce karać ludzi za in vitro? a ten tekst o "aportowaniu ze świętym wafelkiem" to obnaża tylko twoj prymitywizm, nic więcej. trzeba naprawdę być mendą żeby w tak pogardliwy sposob wyrażać się o wierze innych ludzi. no ale sam sobie świadectwo wystawiasz.

Gość gość
"Ty naprawdę uważasz, że ambona jest od tego?" x ale to mi kompletnie zwisa. to jest sprawa między księdzem a jego wiernymi a na pewno nie sprawa państwa. mi kompletnie zwisa to czy ksiądz z ambony mowi o końcu świata, wędkarstwie czy polityce. ma do tego takie samo prawo jak feministki czy numizmatycy na swoich spotkaniach.

Gość gość
Tylko PiS! Pamietajcie o akcji 25 października "Zabierz dowód lemingowi" :)

Gość gość
no i co, nie ma odpowiedzi? takie są wlasnie "antypisowskie" argumenty. albo klamstwa albo haniebne jakieś obelgi.

Gość gość
Ja doskonale pamiętam że za PiSu było o wiele lepiej, ludzie weselsi, w kieszeni jakby więcej. Tylko w telewizorach i gazetach plucie jadem i propaganda. Ale teraz jest bardziej powszechny internet i niezależne źródła informacji nie jest już tak łatwo ludzi omamić. Ulegają tylko najwięksi idioci... :O Doskonały przykład mamy teraz z Prezydentem Dudą jak jest w mediach pomijany i do możliwie maksymalnie niepokazywany. A Bronek tylko "pierdnął" to już kamery tvnowskie tvp polszmatowskie i innycy podobnych ścieków już stały.

Gość gość
A po co TV miałaby pokazywać tego Maliniaka? Podnóżek Prezesa to sobie może samodzielnie tylko do kibla wyjść i przedziałek poprawić. PiS o ekonomii nie ma pojęcia i miał szczęście rządzić w czasach boomu gospodarczego.

Gość gość
Haha tak tak tylko PiS jako jedyne po 89r. obniżyło podatki. A wy lemingi głosowaliscie na Tuska ktory wam obiecal ze poobniża wszelkie podatki ,a zrobiłtotalnei na odwrót a wy dalej na PełO głosowaliscie przyznajac ze jestescie idiotami bo jak można glosowac na jedne obietnice a po ich niespelnieniu a nawet gorzej bo zrobieniu totalnie na odwrót znow zaglosowac na peŁO?

Gość gość
tia. pis to tacy szczęściarze że 2 lata rządzili i 2 lata "boom gospodarczy" mieli. a wielcy specjaliści od gospodarki z przed pisu po pisie to się z permanentnym kryzysem zmagają bez przerwy. i to że na prawo i lewo kradną nic z tym wspolnego nie mialo :D

Gość gość
tak tak PiS miał BOOOM a tusk przyszedl i sie nagle kryzys zrobil :) a lemingi uwierzyły i brak cudów rozgrzeszyły. POsłuszne owieczki.

Gość gość
malo ze tuskowi nagle kryzys się na glowe zwalil. miller i belka przed pisem też kryzys straszny mieli i podatki "musieli" podwyższać. a wcześniej buzek wprawdzie podatkow nie podwyższyl ale deficyt budzetowy z 12 mld do 40 prawie. noz się w kieszeni otwiera jak się tych slugusow PO czyta.

Gość gość
Macie racje. Trzeba poprzeć PiS w tych wyborach! Trzeba zrobić wszystko by jak najmocniej odsunąć tą skorumpowaną władzę od koryta. Idźcie na wybory i namawiajcie kogo się da żeby też poszedł zagłosować na PiS.

Gość gość
śmieszą mnie te nieudolne próby ośmieszenia , oczerniania PiS.... Żal mi tych którzy w 21 wieku w dobie powszechnego internetu i dostępu w nim do niezależnego źródła informacji przy minimalnym wysiłku wolą mimo wszystko jeszcze lżejszy "wysiłek" jakim jest wcisnięcie przyciskku na pilocie od tv i chłoną tą propagandę niczym najbardziej ciemne masy i potem jeszcze nazywają innych ciemnogrodem gdy sami dają się mamić dzień w dzień chłonąc propagandę prosto z ekranu telewizora... :D

Gość gość
Dość już Lemingradu na ziemiach Polskich!!!!

Gość gość
gość 2015.10.03 ,,i dobrze jedyny słuszny wybór " To już było-jedyny słuszny wybór, jedyna słuszna droga - partii. Ja podziękuje.

Gość gość
najbardziej bawia mnie ci ktorzy straszą klerem a tymczasem to PelO dała o wiele więcej szmalu na kosciół niż dawało PiS.

Gość gość
u mnie w rodzinie wszyscy za PiS :)

Gość gość
Nie przejmuj sie, to sie podobno da leczyc

Gość gość
Podobno to w koncu wynaleziono lek na lemingozę:) czyli PiS ale są też zamienniki jak Korwin albo Kukiz. Także lecz lemingi czas podjąc kuracje :)

Gość gość
Cala rodzina za PIS i tylko PIS

Gość gość
gdyby był dobrobyt to ludzie nie uciekali by do niemiec czy angli czy który Niemiec ucieka z swego kraju w celach zarobkowych jak bys poszukał o założycielach platformy do bys dowiedział ze andrzej olechowski byl doradca Jaruzelskiego i przyznał ze jest masonem

Gość gość
I co tu dużo mówić..? TYLKO PiS!

Gość gość
ja także ich popieram :)