Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tell me I am frozen

Mój były postanowił mi się przypomnieć i jakoś mnie to wnerwiło

Polecane posty

Gość Tell me I am frozen

Po 5 wspólnych latach, zamiast rozwiązywać problemy, rozmawiać, brnął w znajomości internetowe. Chyba oczekiwał związku idealnego, mojego nieustannie dobrego nastroju i żadnych kłopotów. Zostawił mnie w dzień, w którym nikt nie powinien być sam, sms-em. Faceta poznaje się nie po tym, jak zaczyna, a po tym, jak kończy... Po rozstaniu opowiadał niestworzone i nieprawdziwe historyjki wspólnym znajomym - pewnie dlatego, że byli mi przychylni... Od tej pory odezwał się 3 razy. Pierwszy raz, aby obwinić mnie o coś, z czym nie mam nic wspólnego. Za drugim razem oczekiwał ode mnie daleko idącej pomocy. Za trzecim razem chciał wrócić. 10 dni temu był zakochany w kimś innym, a miała to być miłość aż po grób. Wczoraj dzwonił do mnie, by mi powiedzieć, że na zawsze w jego sercu jestem tylko ja... Szkoda tylko, że ma konto na portalu randkowym :P Nie kocham go, nie wiem jednak czemu tak mnie to "rozwaliło". Czy to samotność...?

Gość gość
Mnie by rozśmieszyło. "Rozwalają" mnie inne sprawy. Ciągłe zmiany, nie mam czasu na to by myśleć o byłym, a gdyby pokusił się i zatelefonował, ma jak w banku, że nie dam mu dojść do słowa i wyłączę telefon za każdym razem jak wyświetli się jego nr. Jakaś marna dziunia jesteś, że taki prymityw może bawić się twoimi uczuciami w nieskończoność :P

Gość Tell me I am frozen
Zadzwonił z innego numeru. Po prostu smutno mi, że ludzie kończą znajomości w taki właśnie sposób.

Gość gość
gdybym kochala wybaczylabym wszystko

Gość Tell me I am frozen
Mimo, że go nie kocham, udało mi się mu wszystko wybaczyć. Po prostu nie chcę go w swoim życiu. Zastanawiam się tylko, dlaczego mnie to tak dotknęło.

Gość gość
kazdego ' każdą by dotknęło, gdyby zorientował się ze kilka lat zycia poświecił i zainwestował swoje uczucia i pozwalał się nimi bawic, takiemu palantowi... spoks, daj go na liście telefonów nieodbieralnych i już:)

Gość gość
Rozstanie przebiega wieloetapowo i jednym z nich jest panika, przezd samotnością , przed straconym czasem i szansami, przed tym że już nam się nie uda nikogo poznać....

Gość gość
A to świeża sprawa? I po jakim czasie się odzywał? Zastanawia mnie fakt, czy oni "pękają" po długim czasie.

Gość Tell me I am frozen
Niezbyt świeża i po 11 mcach.