Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeciętny niebrzydki

Nie jest łatwo być przeciętnym z wyglądu facetem z przeciętną pracą

Polecane posty

Nie jestem brzydki, nie wyglądam źle, ale moja sytuacja zawodowa nie powala delikatnie mówiąc. Mogłyby być gorzej, ale mogłyby być też o wiele lepiej. Nie jestem ani inżynierem, lekarzem, finansistą, prawnikiem, czy fachowcem typu spawacz. Tak więc, przeciętna kobieta może uznać że zamiast mnie można wybrać brzydala, którego bozia obdarzyła większą zaradnością życiową. Nie mówiąc już o tych, którzy nie dość że wyglądają przyzwoicie, to jeszcze mają smykałkę do biznesu lub chciało im się uczyć - ja wolałem słuchać muzyki, do tego masturbacja dość mocno mnie pochłaniała. Teraz czuję pewną stabilizację zawodową, ale nie wiadomo jak długo będzie ona trwała. Nie mam do nikogo pretensji, ale życie jest trudne, jak się człowiek czymś wielkim nie wyróżnia. A ja nie jestem sportowcem, motocyklistą, muzykiem - gdybym przy swojej aparycji i zdolnościach zawodowych był rockmanem całym w tatuażach, ubranym od stóp do głowy w skóry to może i zwracałbym uwagę kobiet. Niestety nie mam psychiki pozwalającej swobodnie czuć się przy lansowaniu się i zwracaniu na siebie uwagi. Zazdroszczę przystojniakom, którzy nie muszą mieć super pracy by podobać się kobietom. Im wystarczy jakiś tam korporacyjny etacik, schludny wygląd i już są wśród swoich koleżanek popularnie, bez posiadania jakichś tam wybitnych cech. A ja nie ukrywam, że jestem hedonistą i lubię dobrze zjeść, napić się, wyspać się, słuchać muzyki zamiast poświęcać wolny czas na myślenie o swojej przyszłości.

Gość gość
a ja pracuje na budowie i śpie z babcią w jednym pokoju nie narzekaj ciulu :(🖐️

Pewnie czujemy się tak samo samotni... A jak masz w swoich rączkach fach, to np. może założysz własną firmę i będziesz miał śliczną żonkę.

Gość prawik29
Każdy chce mieć śliczną żonkę, jednak nie każdy będzie taką miał. Tych młodych ślicznych kobiet jest tyle co nic w stosunku do zapotrzebowania na nie. Dlatego ja zamiast się łudzić i żyć w ciągłym rozgoryczeniu wybieram walenie konia pod tysiące super lasek z internetu. :)

A ja nie szukam modelki - chciałbym normalną, śliczną dziewczynę.

Gość gość
A co ja mam powiedzieć od paru lat jestem bez pracy, a zarazem bez żadnych możliwości. Spotkania kogokolwiek, założenia rodziny.

Nie miało być śliczną, tylko zwykłą. :)