Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wycieraczki wejściowe

Polecane posty

Gość gość

która firma wykonuje wycieraczki wejściowe? coś mi się obiło o uszy lider-maty. ktoś u nich zamawiał?

Gość gość
nikt normalny nie zamawia wycieraczek więc to jest pewnie reklama nie stać was na coś lepszego myślicie że ludzie na to polecą

Gość gość
Ja do firmy zamawiam wycieraczki na wymiar :) Słyszałam o lider marty i skusiłam się na wycieraczki od nich. Naprawdę jestem zadowolona

Gość Sebek_87
Ja słyszałem dobre opinie o firmie z Gorzowa Wlkp. - Lider. Moi rodzicie zamówili sobie u nich klilkadziesiąt mat do sklepów i do tej pory wszystko jest OK.

Gość gość
Dzięki za polecenie firmy Lider. Potrzebowałam wycieraczek do mojego sklepu i te sprawdzają się bardzo dobrze

Gość gość
Ja proponuję bardzo mocne i trwałe wycieraczki firmy Clean&Eco. Jeśli mowa o asortymencie dla firm - mają świetną linię mat z logo!

Gość gość
lider jak najbardziej, bardzo solidna firma. Do tego wspaniale nastawienie na klienta, niedługi czas oczekiwania na zamówienie. Ceny też lepsze niż u konkurencji

Gość gość
Naprawdę fajne wycieraczki wejściowe znalazłam na stronie www.hurtoownia.pl gdzie przez internet zamówiłam i za 2 dni już przesyłka była u mnie.

Gość gość
A czy ktoś skorzystał z oferty wycieraczek systemowych od Clean&Eco? Będę wdzięczna za opinie. Interesuje mnie konkretnie ta firma, ponieważ jestem z Łodzi.

Gość Magda_lodz
Tak, ja zamówiłam do biura maty od tej firmy - konkretnie matę Super Czyszczącą. Znacznie łatwiej jest teraz utrzymać nam porządek, nic się nie wnosi i nie ślizga. W domu też mam wycieraczkę tej firmy w ładnym ciemnoszarym kolorze. Skusiło mnie to ze dają gwarancję 2 letnią i dodatkową 10 letnią na utratę koloru :)

Gość mariolkaz23
Zdecydowałam się na wycieraczki systemowe od Clean&Eco, zamówiłam od razu z montażem i przygotowaniem podłoża. Trochę było roboty, ale finalnie efekt jest bardzo fajny. Zauwazyłam też że jest znacznie czyściej w firmie - nie wnosi się to wszystko, jak było przy takich zwykłych wycieraczkach.

Gość gość
Przy wyjściach z fermy po przekroczeniu mat nasączonych płynem dezynfekcyjnym położyliśmy ostatnio wycieraczki osuszająco-czyszczące zakupione u www.wycieraczki.info. Obuwie pracowników jest teraz dokładnie oczyszczone.

Gość gość
Warto pamiętać o odpowiednich wycieraczkach podłogowych. Takie znajdziecie u www.aximo.pl. Sprawdzony sprzedawca z wysokiej jakości produktami.

Gość Nina

Polecam maty wejściowe czyszczące buty antypoślizgowe firmy https://supermaty.pl/pl/maty-wejsciowe-20 są to produkty z atestami i nie drogie, dostępne na magazynie, robią także maty pod wymiar klienta.

Polecam firmę jp technik. Mają w ofercie wycieraczki wejściowe z logo, które wykonują z różnych rodzajów mat i wycieraczek. Projekt jest gotowy na następny dzień po zatwierdzeniu zamówienia. Wszystko jest opisane na ich stronie: http://www.matyobiektowe.pl