Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sie najlepiej zabic

Polecane posty

Gość gość

odebrali mi telefon,20 zlotych,nerwy,ponizyli mnie i policja zabierze mi wolnosc chce odejsc ale nie chce skakac z 10 pietra a serce zeby mi wybuchlo jak w filmach to straszny widok zastanawialem sie nad zylami tam chyba piecze(wiem to po przednich rysach) ale umierasz mdlejac jak sie zabic najlepiej?

Gość gość
Najlepiej szybko

Gość gość
poza tym teraz mam czas jak przezyje bd mogl poprawic to a jak mnie zamkna juz to nie bede mial jak wgl chcialbym prosic tego sedziego ze jak mnie ma za to wszystko skazywac zeby mnie rozstrzelali

Gość gość
Kazda smierc samobójcza bardzo boli :) nie ma takiej ze szybko i juz :) to gorsze niz wszystko

Gość gość
To juz lepiej zeby cie rozstrzelali :) to najmniej zaboli albo ucieknij policji:) moze sie uda :)

Gość gość
Popros sędziego , to cie rozstrzelaja, on sie zgodzi, nie martw sie :)

Gość gość
daj mi spokoj gdzie ja uciekne i na ile? zycie mi zabiora i spier.dola ja w wieku 20 lat nie jestem w stanie przesiedziec 20 lat za to ze gosc mnie napadl i okradl a oni mi dorzuca wiezienie.

Gość gość
poza tym co o nich mozna powiedziec skoro mi nie wierza w to wszystko to niech go namierza(telefon) a nie oni mnie stresuja

Gość gość
no coś ty nie zabijaj sie,dopiero bedziesz mial klopot jak po "smiercfi" skapniesz sie,ze nadal zyjesz :P a samobojcy nie mają lekko w innym wymiarze...

Gość gość
najlepiej jest się zabić na śmierć.

Gość gość
By popełniać samobójstwo trzeba być ciotka.Stawic czoła i cholote zdeptac przez nagłośnienie sprawy nie na policji lecz na prokuraturze nagrywając swoje zeznanie puścić w sieci mówiąc ze Każdy tak skończy gdy będzie mnie nękal! !!