Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam go zostawić? Zdradził a ja nie potrafię zapomnieć

Polecane posty

Gość gość

Witam, Jestem z chłopakiem 6 lat. Zdradził mnie zaraz na początku związku, bardzo to przeżywałam, okropnie mnie bolało, ciągle jakieś uwagi o tej dziedzinie mówił jaka to ona fajna i w ogóle, jakoś przeszliśmy przez to. On jest cudownym mężczyzną, naprawdę dla kobiet wprost idealny, zaradny, przystojny, zabawny i czuły, jestem dla niego najważniejsze i czuje to.Od 2 lat jest między nami wspaniale jednak tylko powierzchownie ponieważ nie ma dnia w którym nie powróciły by do mnie złe wspomnienia i przez to wciąż jestem nieszczęśliwa i brak mi zaufania do niego. Nie mowie mu o tymi i tłumie to w sobie, rozmawialiśmy raz o tym ale oboje doszliśmy do wniosku ze w żaden sposób nie jestem w stanie tego zwalczyć a on nie ma na to wpływu. Czy taki związek ma szansę istnieć czy będzie coraz gorzej? :(

Gość gość
Dopoki tego w sobie nie przegryziesz to chyba nic z tego nie bedzie. Co to za zwiazek w ktorym Ty sie ciagle czujesz niepewnie ?

Gość gość
wal to mnie po 13 latach zdradziła emocjonalnie i chcę flądrę pogonić mimo że mamy dziecko ,ale się kompletnie nie dogadujemy.jeśli zdradził przed ślubem po ślubie zdradzi na 100%

Gość gość
Właśnie tego się boje :/

Gość gość
W życiu nie ma gwarancji na związek do śmierci. Minęło już 2 lata od zdrady a ty dalej tą zdradą żyjesz. Albo oboje do psychologa albo ty sama.

Gość gość
w zasadzie to nie była całkowita zdrada.on twierdzi że ta laska tylko mu masowała jądra i okolice o***tu.podobno nie miał nawet orgazmu,ale dla mnie to i tak przesada.

Gość gość
Ostatni wpis to podszyw..

Gość gość
zdrada to zdrada i choć byś nawet nie wiem jak bardzo starała się o tym zapomnieć to nie da rady...wiem to z własnego doświadczenia. ..mój mąż teraz już były zdradził mnie po 3 miesiącach małżeństwa mimo że był cudny przystojny zadbany mądry czuły opiekuńczy facet i co z tego poprostu się dobrze maskowal i tyle w oczy jedno a swoje robił a ja głupia i naiwna dałam mu druga szanse i co byl jeszcze kolejny raz i kolejny przepraszał plakal ze niby juz kolejny raz tego nie zrobi .... był kolejny raz ... ale tym razem spakowalam s*******a. znaliśmy się 3 lata przed ślubem i byliśmy 6 lat małżeństwem autorko facet jak raz zdradzi później to już tylko kwestia czasu kiedy będzie kolejny raz a potem następny możesz starać się ze wszystkich sił zapomnieć ale uwierz mi daremne twoje wysilki

Gość gość
poza wszystkimi innymi różnicami między płciami jest jeszcze taka: kobieta wybaczy, ale nigdy nie zapomni mężczyzna zapomni, ale nigdy nie wybaczy i dlatego po zdradzie w 9 na 10 przypadków nie da się już związku uratować