Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elizka2015

Dzewictwo!!!

Polecane posty

Gość gość
A jak napiszę że tak, to stracisz je z byle kim i byle gdzie? Ot pokolenie wychowane na szybkich informacjach, kolorowej prasie i durnych opiniach serwowanych na społecznościowych portalach. Dziewczynko, znam starszą niż ty kobietę, która jest dziewicą, i nie uważa tego za coś złego, wstydliwego. Dodam też, że jest bardzo atrakcyjna, ale seks jest dla niej czymś co ma łączyć z partnerem, wytwarzać bliskość i radość z bycia razem. Zastanawia mnie tylko, dlaczego ludzie teraz tak bardzo opierają swoje życie na opiniach innych. Masz już 21 lat i takie opinie nie powinny mieć już takiego wpływu na Twoje postępowanie. Czy była byś bardziej dumna z siebie mając wielu partnerów? Czy wtedy uchodziła byś za bardziej atrakcyjną? Wątpię. No ale to Twoje życie i Ty powinnaś ustalać w nim priorytety.

Nie chce stracic dziewictwa z byle kim... Bo mysle ze mam cos cennego i czy starsza jestem tym bardziej boje sie to stracic haha... Czekam na tego jedynego bo byle komu sie nie oddam tylko troche chyba to dziwne ze jestem jeszcze dziewica w tym wieku

Gość gość
ja mam 24 i się nie wstydzę wstyd to się puszczać