Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strach jechać na wycieczkę do Anglii bo można zostać zgwałconą przez muzułmanów

Polecane posty

Gość gość

Dramat młodej Polki rozegrał się tego samego wieczoru, którego 18-latka przyleciała do Londynu na wycieczkę. Nasza rodaczka rozpoczynała wtedy 10-dniowy urlop w Anglii. Wraz z grupą turystów dziewczyna wyszła na miasto. Po wypiciu pewnej ilości alkoholu 18-latka odłączyła się od grupy. Wtedy spotkała dwóch mężczyzn. Jeden z nich zaproponował, że pomoże jej odnaleźć grupę, z którą wyszła. Kiedy dziewczyna przyjęła jego pomoc, drugi mężczyzna poszedł za nimi. Kiedy cała trójka mijała Canbury Gardens, mężczyźni powalili 18-latkę na ziemię i zgwałcili ją. Po wszystkim uciekli. 0 Kiedy Polka doszła do siebie, pobiegła do najbliższej taksówki i poprosiła o pomoc. Kierowca wezwał na miejsce policję i pogotowie. Opatrywana 18-latka wyjaśniła służbom, że przyleciała do brytyjskiej stolicy 8 godzin wcześniej wraz z wycieczką z Polski. W międzyczasie rozpoczęto poszukiwania sprawców. 0 Oprawców Polki udało się odnaleźć zaskakująco szybko. Badania DNA potwierdziły, że to właśnie Mojtaba Changi i Saeed Fatemi skrzywdzili dziewczynę. Mimo to, jeszcze podczas rozprawy sądowej obaj utrzymywali, że nie są winni, ponieważ 18-latka oferowała im seks za pieniądze. Sąd nie dał wiary ich słowom; 33-latek i 20-latek spędzą w więzieniu 14 lat. Po odbyciu kary najprawdopodobniej zostaną deportowani. 0 Link do strony: http://www.polishexpress.co.uk/koszmar-18-latki-polka-brutalnie-zgwalcona-w-londynie/

Gość gość
Okropne :o Będzie ich w Polsce więcej, to się zacznie fala gwałtów jak w Szwecji, Norwegii, Niemczech, Anglii czy Francji. W Szwecji wg statystyk już co czwarta kobieta jest ofiarą gwałtu. W Polsce zrobią to samo, jeśli władze ich wpuszczą :o

Gość gość
Już niedługo wcale nie trzeba będzie jechać za granicę. Naczelna kłamczyni Polski niejaka Ewa Metr w Głąb Kopacz już podpisała zgodę na wjazd do polski iluś tam tysięcy gwałcicieli, pedofilów i fanatycznych morderców. Od nowego roku będziemy mielu u nas to samo co wyprawiają w Anglii, Szwecji, Niemczech, Włoszech....

Gość gość
Jak ich wpuścimy do Polski, tych zwyrodnialców, to będzie u nas to samo. Ludzie, zapoznajcie się z normalnymi niezależnymi wywiadami z nim i głosujcie na Korwina!

Gość gość
''z normalnymi niezależnymi wywiadami z nim i głosujcie na Korwina!'' x x tak wpadnijmy z deszczu pod rynnę!

Gość gość
Masakra! Czytałam, że w kontenerach z pomocą dla imigrantów jest broń, to znaczy, iż gdy ich wpuścimy, zrobią nam tu wojnę. Trzeba demonstrować sprzeciw oraz zadłosować odpowiednio, np. na Janusza Korwin Mikke czy Mariana Kowalskiego. Odpowiedzialność spoczywa na nas, więc musimy działać! :)

Gość gość
Muslimy gwałcą europejki hutrowo (m.in. Szwedki, Norweżki, Francuzki, Niemki, Angielki), a nawet dziewczynki 7-letnie czy 10-letnie. :o Internet o tym huczy, zaś w telewizji cisza, bo unii i rządowi to nie na rękę, bo chcą zislamizować Polskę. To obchodzi tylko Wiplera, Korwina, Brauna i Kowalskiego, inni politycy mają gdzieś nasze bezpieczeństwo .. :o

Gość gość
U mnie w mieście pełno imigrantów na ulicach, w komunikacji miejsckiej, wczoraj miałam spódnicę, wsiadam do autobusu, a oni się na mnie gapią i coś gadają po ichniemu :o Oni tu wjeżdżają ukryci w ciężarówkach, których celnicy nie sprawdzają (bo prawo unii każe sprawdzać tylko w określonych przypadkach). Faceci, zróbcie coś! :o

Gość gość
"u mnie w mieście pełno imigrantów-więc latam w miniówie i czekam aż który mnie zapnie"

Gość gość
Idioto, do pracy muszę chodzić w garsonce. Taki dree code.

Gość gość
Pamiętajcie kto się zgadza by unia narzucała islamistów (po, nowoczesna, twój ruch palikota, sld), a kto przeciw (Ruch Narodowy, Korwin i Pis). Wybierzcie dobrze 25go, bo idą trudne czasy i musimy mieć patriotów jak Orban u władzy by nas chronili, a nie sprzedawczyki!