Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ma na mysli facet mówiący, że nie chce się we mnie zakochać

Polecane posty

Gość gość

Powiedział, że nie chciałby bo ma żonę ( ale my się spotykamy na seks), ale że w pewnym momencie zaczął coś czuć tylko to w sobie stłumił... Kilka razy był o mnie zazdrosny i okazywał to mimo tego co powiedział np o to gdzie idę czy z kim się spotykam sądzicie, ze on mówi prawdę w tym, ze tłumi jakies uczucia do mnie?

Gość gość
ttaaa, uczucia....:D:D że straci seks na boku...

Gość gość
Czyli myslisz, ze tu chodzi tylko o seks? Skoro spotyka sie ze mną długo? Czasem po spojrzeniu, jego gestach mam wrazenie,ze cos do mnie czuje, czasem jest zimny jak glaz... To zalezy , tak jakby sam sie w tym zaplatalal, ale moze sie i myle...

Gość gość
jeszcze pożałuj go i powspółczuj,że on taaaki bieedny:D to ironia, jakbyś nie załapała, autorko, koichanko zonatego faceta.... zajmij sie jakims wolnym panem, a nie przyczyniaj sie wraz ze swoim kochankiem do rozwalania cudzego związku

Gość gość
czy myślicie że jeśli będę łykała jego spermę to może mnie naprawdę pokocha i odejdzie od żony?bo na razie tak nie robię i może stąd to jego niezdecydowanie w stosunku do mojej osoby?

Gość gość
tak,NA PEWNO ZOSTAWI ŻONĘ i zostanie z toba aż po grób. TTTAK CIĘEEKOOOCHA:D:d jasne, a toże jest zimny jak głaz, to niewątpliwie oznaka jego głębokich , baardzo skrywanych, wybuchowych uczuć do Cievie, które z najwiekszym trudem tłumi, żeby się w tobie, broń boooże nie zakooochać na zabój. Taaak. Na peeewno. ON CIĘ KOCHA,rzuci żone i będziecie wiecznie razem!!!! A teraz obudż się ze snu, ksiezniczko z rozbitego małżeństwa i palnij sie mocno włeb, bos głupia jak but

Gość gość
On ma na myśli, że ****ać cię to jeszcze ujdzie ale zakochać się w takim byle czym, to nawet dla takiego k****a jak on ujmą jest. No i dlatego nie chciałby.

Gość gość
Czasem jest zimny jak glaz, a czasem mam wrazenie jakby jednak cos czuł..., ale może faktycznie nie chce tego uczucia w koncu to rozwaliloby jego małżenstwo, a za tym poszły by klejne komplikacje np majatkowe... Jakby to nie była jego zona tylko np dziewczyna to sytuacja byłaby mniej skomplikowana

Gość gość
Ma na mysli dokladnie co powiedzial, nie chce zaangazowania i komplikacji z tym zwiazanych

Gość gość
I pewnie zdaje sobie sprawe co by bylo jakby dopuscil do siebie jakies glebsze uczucie wtedy byloby mu trudniej i tyle

Gość gość
Sorki,ale na takie cos mozna napisac tylko,ze jest zalosne.

Gość gość
Dlaczego kobiety polskie to takie glupie naiwne c**y wystarczy im powiedziec doslownie cokolwiek no nie wiem juz jak mozna tak naiwny umysl miec chyba schowany w c***e 555 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
Niestety takie idiotki jak autorka to mniej wiecej polowa kobiet a my faceci to wykorzystujemy :) oby wiecej takich

Gość gość
Żałosne jest to, że jest zazdrosny a sam ma żonę. Co za kutafon ja jebę