Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupic corce na urodziny

Polecane posty

Gość gość

Próbuje cos wymyślić ale nie mamy żadnego pomysłu. Corka ma praktycznie wszystko tzn rower, hulajnoga, kuchnia do zabawy, lalki, wózek, puzzle, gry edukacyjne, farby, mazaki itd, tablice do malowania, litery drewniane do układania wyrazów No juz sama nie wiem co mogłabym jej kupic. Corka ma 4 lata. Wszystkimi wymienionymi przedmiotami sie bawi i wyglada ze nic jej nie brakuje tzn o nic nie pyta. Jak sie jej zapytałam co by chciała to mowi ze nie wie, albo wymienia zabawki ktore juz ma. Macie pomysły?

Gość gość
ksiezke o seksie moze kupic niech sie uczy wczesnie jak unikac ciazy 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
aha przepraszam nie zauwazylam ze corka ma tylko 4 lata...no nie wiem pomyslow mi dzisiaj brakuje 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
Moim zdaniem,poprostu ma za duzo tych zabawek i juz sama nie wie co by chciala.A moze zamiast prezentu,zapytasz co by chciala robic,jak spedzic dzien i tego dnia bedziesz jej wszystkie zachcianki spelniala?Albo jedzcie do jakiegos parku rozrywki itp.Albo urodziny jej wypraw w jakiejs sali zabaw,zaprosi kolezanki i bedzie miala super zabawe.

Gość gość
Jesli chodzi o rozne pomysly na prezenty to ja zawsze szukam inspiracji na stronce http://prezentforum.pl/ - naprawde mnostwo inspiracji prezentowych - na kazda okazje i dla kazdego :)

Gość uleczka131a
Zobacz sobie stronkę https://jakiprezent.pl/dla-dzieci Dla ułatwienia masz pogrupowane dzieci wg płci i wieku. Propozycji na tyle dużo, że na pewno znajdziesz coś odpowiedniego.

Gość gość
Wez ja do aqua parku i na pizze, lody kup jakis drobiazg , i szlus

Gość gość
A macie kulodrom? http://mamimami.pl/47-kulodromy Zabawka mega! U nas w domu czyste szaleństwo. Nie tylko wybudowanie toru, ale też nauka grawitacji i następstw wydarzeń. Może to?

Gość gość
Najlepszym prezentem jest po prostu to, że jesteś :) A tak to nie wiem - poszukaj inspiracji na www.utalentowani.pl. :)

Gra „Lista zakupów owoce” to gra na zasadzie memory. Każdy z pewnością zna zasady. Gra to ćwiczy naszą koordynację wzrokowo ruchową oraz percepcję wzrokową! Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam.