Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaaaapytajka

Pytanko do posiadaczy szczurkow.

Polecane posty

Gość zaaaaapytajka

Cześć. Od 4 dni mam szczurka, na razie jednego, ale jak tego oswoje planuje kupić drugiego. I pojawił się problem. Ja rozumiem, że przyjechał do mblnie to się stresowal, robił kupki. Ale już 4 dni jest u mnie, spędzam z nim od godziny do trzech dziennie poza klatką (na łóżku, w bluzie itp)a jak jest w klatce to tez do niego gadam. Wczoraj całą godzinę było świetnie a dziś po 10 min byłam cala w bobkach. No więcej niż jeden na minutę. Czy to normalne, że ciągle robi na mnie kupki? Pytalam koleżanki, która ma szczura od miesiąca i powiedziała, że z jej nie było takiego problemu. Jak było z waszymi? Przejdzie mu?

Gość zaaaaapytajka
Nikt nie ma szczura? Up

Gość gość
To normalne,musi sie oswoic Z twoim zapachem i otoczeniem, sa szczury bardziej i mniej lekliwe Wejdz na forum alloszczur, tam jest duzo porad

Gość gość
Wszystko zależy od tego jaki szczurek ma charakter. Koniecznie dokup mu kompana, szczur samotny jest nieszczęśliwy. A tak to spędzaj z nim dużo czasu, bądź łagodna a zobaczysz ze maluszek ci w końcu zaufa i będziesz mieć super przyjaciela: -)

Gość zaaaaapytajka
Dziękuję :)