Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie sa tak mało rozgarnieci

Polecane posty

Gość gość

I przypominają analfabetów mimo ze potrafią czytać i pisać... irytuje mnie głupota w wiekszych jak i mniejszych sprawach , z tymi mniejszymi jest gorzej bo codzienniejest z nimi styczność.. jak słyszę jedna z drugim czy druga to momentami żyć się odechciewa..

Gość gość
o co ci chodzi ? chyba tez jestem malo rozgarnieta bo nie widze sensu twojej wypowiedzi :(

Gość gość
To sie powies i uwolnij swiat od siebie

Gość gość
Od siebie to chyba nie bardzo bo uważam ze inteligentni ludzie powinni żyć i się rozmnazac.. Ale głupich jest więcej i ciężko ich wyplenic. Skoro nie wiesz o czym mowie, nie dostrzegasz głupoty u większości ludzi tzn ze albo jesteś mało bystra w najlepszym przypadku i nie obserwujesz nie analizujesz innych albo sama do nich należysz.

Gość gość
wiesz co ? ludzie sa jacy sa i dla mnie jest bez roznicy - sa rozgarnieci czy tez nie , nie zyje zyciem innych ludzi , mam swoje zycie :D a ty nie masz swojego zycia ????????

Gość gość
Ja wyraznie widze glupote autorki topiku. Malo rozgarnieta jest

Gość gość
Nie o to chodzi ze nie mam życia bo mam. Tylko fajnie byłoby je dzielić z ludźmi którzy mają nieco większa inteligencję od ameby. ^^

Gość gość
Znowu sie uaktywnila ha ha. Posiedziala,pomyslala i dalej probuje. Caly swiat Ci kobieto przeszkadza. Ludzie sa jacy sa,jakie to ma kuzwa znaczenie. Jedni tacy,inni sracy.

Gość gość
Autorko czy jestes prowincjonalna panienka?

Gość gość
Ha ha, widocznie sama jestes na takim poziomie skoro z takimi masz do czynienia.

Gość gość
Bez kitu. Znowu ta,co ostatnio wiecznie wypisuje ciagle w ten sam desen

Gość gość
nigdzie nie wypisuje to jest mój 1 temat chyba ze o forum netkobiety mówicie ;) ale wątpię żebyście mnie poznali bo tematy zakładam inne :) całe życie w metropolii i nie ma znaczenia czy rozmawiam z ludźmi w yksztalconymi czy też nie bo większość jest głupia . Nawet nie są to znajomi a ludzie którym się przyglądam np publiczni

Gość gość
Skad w autorce tyle jadu?:D:D

Gość gość
Ktos jej kiedys kuku zrobil:)

Gość gość
Ale podaj jakiś konkretny przykład a nie że "mało rozgarnięci, głupi" itd. konkrety

Gość gość
W dziecinstwie spadla z nocnika i uderzyla sie w pusta glowke. A potem tatus jej nie chcial

Gość gość
Tak , dużo rzeczy mi przeszkadza chcialabym żeby ziemię zamieszkiwaly same inteligentne i wrazliwe istoty , zeby nie bylo chorob , cierpienia i śmierci. Żeby każdy żył w dostatku będąc jednocześnie szczęśliwym człowiekiem zgodnie z przykazaniami bozymi :D nie jestem wierzaca ale pisze to bo tak dziala psychologia. Nie jestesmy szczesliwi tak naprawde zachowujac sie w inny sposób, choc czasami może nam się tak wydawac .pisze z telefonu wiec nie chce mi sie filozofowac za duzo

Gość gość
wciąż nie mówisz co dokładnie wg ciebie oznacza że człowiek jest głupi

Gość gość
Teraz ciężko coś sobie przypomnieć ale jak tylko wyjdę z domu to coś napiszę :D

Gość gość
czyli na dobrą sprawę nawet nie wiesz o co ci chodzi

Gość gość
Zaraz cos napisze odwracajac kota ogonem ,typu-skoro jestescie tacy inteligentni,a podstawowych rzeczy nie rozumiecie:). Albo lowiac zdania wyrwane z kontekstu i tylko do nich sie odnoszac.:):)

Gość gość
No patrzcie jak dobra dusza. Ludzie sa beznadziejni,ale ona i tak chce zrobic cos dla swiata :)