Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia 15 lat

Mało atrakcyjne kobiety mają w życiu lepiej, uszy do góry:)

Polecane posty

Gość Klaudia 15 lat

Takie jest moje stanowisko w tej sprawie. Jestem w sumie jeszcze nastolatką, ale boli mnie, gdy któraś z Pań pisze, że czuje się mało atrakcyjna i niespostrzegana przez mężczyzn. Wiele z Pań mogłoby powiedzieć, że może być mi ciężko, ponieważ młodzi ludzie potrafią być nad wyraz okrutni, ale mnie cieszy gdy nikt nie mówi o moim wyglądzie. Dlaczego? Bo jeżeli znajdzie się chłopak (tak w moim przypadku), to będę wiedziała, że patrzy na coś więcej niż śliczną buźkę. Czuję się wręcz wyróżniona.

Gość gość
Ty na pewno masz 15 lat?

Gość nowa 19
myslę podobnie jak Ty ;) mam 19 lat tylko że ja lubie być niedostrzegana :P jestem bardzo wstydliwa i nie lubie gdy ktoś na mnie patrzy a przeciętny (poniżej przeciętnej) wygląd pomaga mi w tym ;)

Gość gość
Czym wyróżniona? Facec***atrzą na 2 rzeczy: seks i wygodę. Od ładnych chcą seksu a nawet są zdolni do "milosci" . Od brzydszych oczekuja nadskakiwania. na początku starają się zrobic wrazenie, i szare myszki takie jak Ty szybko wierzą we wszystko a taki gość choćby był brzydki jak listopadowa noc będzie sobie skutecznie owijal Ciebie wokół palca . Wytresuje nawet nie wiesz kiedy i już nic nie zrobisz. Bd tkwiła przy nim ze swiadomoscia ze możesz nie spotkać zainteresowanego i zostaniesz sama.. A jego zainteresowanie polega na tym czy bedziesz wystarczajaco uległa a jak nie to kop w d**e bo chetnych brzydkich -pełno .

Gość nowa 19
ja nie dałabym się owinąć wokół palca, nie daje się traktować jak służąca, mój poprzedni chciał mnie "wytresować", ale szybko z nim skończyłam, teraz z nowym partnerem jest mi świetnie :) spełnia moje życzenia, pomagamy w sobie nawzajem i z chęcią robimy rzeczy które sprawia drugiej osobie przyjemność :) nie traktuje mnie jak służkę tylko jak kobietę którą całym sercem kocha ;) on sie o mnie starał i dalej stara :)

Gość gość
Wytresować można w każdy inny sposób nawet w taki jak opisujesz. Nie należę do atrakcyjnych a mój były wyczuł ze nie daje sobą pomiatac i po prostu próbował mnie owinąć w taki sposób jak Ty opisujesz. nie powiem, dalam sie złapać . Potem slub i kaplica. Pozalowalam juz po miesiacu. Dzis jestem po rozwodzie . Za to kolega mej kuzynki (rowiesnik) stale powtarza ze ma brzydką żonę opisuje swoje ładne byle i rozmarza sie nad innymi kobietami mimo że swoją brzydką dobrze traktuje i nie daje odczuc bo jak sam mówi ma wygodę z wielu względów.. ale gdyby wiedziala.. ja juz sie nie ludze i wiem ze jesli facet chce miec wygode to swiadomie bierze co jest .. to swietni aktorzy.. napalaja się na ładne i takie kochają.. do nas mogą poczuć wdzięczność jedynie I siostrzana"milosc" a nie taka jak powinna być między facetem a kobieta.

Gość gość
Jak byś był atrakcyjny, trolu to byś nie przesiadywał całymi dniami na cafe zatem pozwolę się z tobą nie zgodzić

Gość gość
Latwiej, jak zlapia frajera to juz sie go trzymaja