Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Druga ciaza co byscie zrobily?

Polecane posty

Gość gość

Mam corke, ktora w styczniu skonczy rok, do pracy mialabym wrocic w marcu po odebraniu urlopu wypoczynkowego, ale musialabym wziac 4-6 miesiecy wychowawczego i wrocic na koniec sierpnia wtedy. Zawsze z mezem chcielismy dwoje dzieci z mala roznica wieku. I teraz nie wiem, czy jest sens wracac w sierpniu i niedlugo potem zaczac starania o kolejne dziecko, czy juz po nowym roku zaczac sie starac i jak sie uda to nie wracac juz do pracy do rozwiazania i nie robic zametu w pracy. Na moje zastepstwo jest dziewczyna, moglaby juz sobie dluzej popracowac wtedy. Jak byscie postapily.

Gość gość
Zależy od sytuacji w pracy ja wróciłam popracowalam potem kolejna ciąża ale u nas różnica to 5 lat. Jak chcesz małą różnicę to nie rób zamętu juz tylko urodzisz drugie podchowaj i wtedy d i pracy

Gość gość
A masz do czego wracać czy nie bardzo?

Gość gość
Mam etat, ale mam na pienku z szefrm. Prscuje tam 6 lat

Gość gość
No to chyba masz odpowiedź.

Gość gość
Ja zaszłam w II ciążę na urlopie , który wzięłam po rocznym macierzyńskim. Do pracy nie wróciłam , drugie dziecko już urodziłam , jestem na rocznym macierzyńskim, potem zaległe urlopy i prawie rok wychowawczego. W pracy nie będzie mnie 5 lat. Też chcieliśmy dzieci z małą różnicą wieku :)Uczciwie dodaję, ze pracę mam na stałe.