Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beznadzieja12

On ciagle wraca do przeszlosci

Polecane posty

Gość Beznadzieja12

Mam pewien problem i juz nie mam sily ani ochoty na walke o zwiazek. Moj chlopak z ktorym jestem od 7 miesiecy ciagle rozpamietuje swoj poprzedni zwiazek. Od samego poczatku bylam ta druga, z czasem dostal warunek i musial wybrac to co bylo miedzy tym co jest. Tydzien zajelo mu myslenie, ale wrocil. Bylo dobrze do czasu kolejnej klotni gdzie stwierdzil ze mnie nie umie pokochac i zawsze jak sie sprzeczamy to gada po znajomych jak to ta ex mu ciagle w glowie siedzi... Probowalam go namowic na terapie u psychologa zeby przestal niszczyc siebie i otoczenie ale on jak uparty osiol nigdzie nie pojdzie. Grozba, prosba, wszystko na nic. Ja juz mam dosc i mimo mojej wielkiem milosci nie mam juz sily walczyc o to by byc wazna... Blagam pomozcie.

Gość gość
To wszystko jest niesamowicie smutne. Zostaw go. I ten temat też sobie podaruj.

Gość gość
Dziewczyno. Jasno ci mówi że nie chodzi o ciebie, ty się nie liczysz. Jak możesz wysłuchiwać o byłej. On jest niepoważny i popieprzony. Niby z tobą chodzi, a gada o tamtej i żałuje że już jej nie ma. Miej trochę dumy. Jak można dawać się tak poniewierać? Czy aż tak jesteś zdesperowana ze może ci pluć w twarz, a ty powiesz że deszcz pada. Tragedia. I jak póżniej chłopy mają szanować kobiety.

Gość Beznadzieja12
Po prostu go kocham i nie jestem zdesperowana. Wiele trudnosci pokonalismy. Ona byla Jego pierwsza wielka miloscia, wiec poniekad rozumiem ten bol, ale mam dosc sytuacji gdzie od Jego znajomych ktorzy z nia sie dalej przyjaznia slysze co u niej slychac co automatycznie miesza w glowie mojemy facetowi. Juz 10 miesiecy minelo jak nie sa razem, mamy plany na przyszlosc ale nie dam rady tak dluzej. Z drugiej strony nie wyobrazam sobie bez niego zycia..

Gość gość
jesteś desperatką i to straszną, facet nadal kocha byłą, nawet się z tym specjalnie nie kryje, Ciebie nie kocha a Ty chcesz go do psychologa zaprowadzić? boki można zrywać, on Cię nawet nie chce pokochać, jesteś tylko plastrem aż wróci do tamtej albo znajdzie nową, i tak, tylko desperatka tkwiła by w czymś takim, masz to na co się godzisz :)

Gość gość
a jak jest z toba w lozku to tez wyobraza sobie ze jest z byla :D no to go dalej sobie kochaj ...kochaj

Gość gość
sama idz do psychologa bo jestes uzalezniona :(

Gość gość
i po coś go pokochała? u mnie koleś wspominający byłą nie ma szans,nie moje klimaty ,ja chcę o wiele wiele więcej bo takie jest moje święte prawo :-),odkochaj się i to szybko,najlepiej zacznij interesować się kimś innym to szybko odwraca uwagę

Gość gość
PrzeGibon - ciebie i tak żadna nie zechce z tymi więziennymi tatuażami i wyznaniem:"Na zawsze z Kamilą". Tylko głupcy myślą, że ktoś może być na zawsze ze sobą, dlatego kończą, jak ty ze swoją szmatą :P

Gość Beznadzieja12
Chcialabym sie od niego uwolnic, ale to za bardzo boli...

Gość gość
daruj sobie. jak chcesz żeby skończył wracać do przeszłości, to ty teraz zacznij wracać do przeszłości i wymyśl coś żeby go przebić w tych zwierzeniach :P swoją drogą, dziunia, pusta jesteś jak balon.

Gość Beznadzieja12
Ja nikogo nie obrażam, po prostu wpadłam w coś po uszy. Ciężko mi myśleć o tym że już go może nie być... Byłam kiedyś w takiej sytuacji jak on teraz, ale potrafiłam oddzielić to co było od tego co jest... Wolałabym znaleźć jakieś antidotum i mu pomóc niż uciekać..

Gość gość
ale pomóc w czym?? on nie ma depresji, on po prostu cie nie kocha, myśli cały czas o eks, rozumiesz????? obudź się w końcu, nic z tym nie zrobisz i już, ewentualnie możesz się deperacko trzymać jego spodni dopóki nie wymieni cię na nowy model a to sie stanie na pewno

Gość gość
"i mu pomóc" x Pomóc w kochaniu byłej dziewczyny? To powodzenia :)

Gość zawsze szczery
Od samego poczatku bylam ta druga x dostajesz to na co sie godziesz

Gość gość
Niestety ale inni mają rację, on nadal kocha swoją byłą i niepotrzebnie wszedł z tobą w nowy związek, a skoro po 7 miesiącach wciąż rozpamiętuje byłą zamiast zapomnieć i skupić się na tobie, to musisz zdać sobie sprawę z tego, że jesteś tylko formą pocieszenia... kimś z kim można się przespać w razie potrzeby, spędzić czas gdy się nudzi, itd. Tu nie pomoże żaden psycholog, dopóki sam się nie odkocha, więc powinnaś zakończyć tę relację, bo szkoda czasu, wystarczy że była kiwnie palcem, a on cię zostawi bez chwili namysłu.

Gość Beznadzieja12
Była właśnie postanowiła się odezwać po 10 miesiącach... On obiecał na nas że się z nią nie będzie kontaktował, po czym powiedział że mnie kocha. Pół godziny po tym do niej napisał..

Gość gość
Haha, po 3 miesiącach wszedł w nowy związek. Logiczne, że nie był gotowy skoro to naprawdę była pierwsza miłość. A Ty jesteś mega zdesperowana i tyle. Nie pitol o pokonanych trudnościach bo ja tu z jego strony tylko widzę strach przed samotnością. JAk tylko byłą zechce do niego wrócić kopnie Cie w dupę.

Gość gość
Olej faceta i zakończ tę głupią relację, facet po pierwszej miłości może dochodzić do siebie bardzo, bardzo długo... zwłaszcza jeśli to on został porzucony, na 100% ma cichą nadzieję, że uda mu się wrócić do byłej.