Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 4 archiwum

Polecane posty

Gość gość
- Mówiło się: te Żydki niosą tyfus. Straszenie pasożytami to jest język nazizmu. Kaczyński musi to wiedzieć, on nie jest idiotą - mówił w "Faktach po Faktach" przewodniczący Partii Demokratycznej Andrzej Celiński, odnosząc się do słów Jarosława Kaczyńskiego o uchodźcach. Zdaniem Romana Giertycha wypowiedź prezesa PiS to rodzaj "kompleksu". x- On używa tego argumentu albo z absolutną pogardą do Polaków, których ma za głupków, którzy nie znają w ogóle historii albo uważa, że cokolwiek powie niedobrego to i tak nie ma znaczenia - ocenił przewodniczący Partii Demokratycznej. (http://www.tvn24.pl)

Naprawde nie wstydzisz się za te słowa? x ty naprawdę zadajesz takie durne pytania???

Gość gość
To pytanie nie jest durne.Ty sama o tym dobrze wiesz.

Gość gość
gaajowy dziś Bardzo mądrze gadasz. Właśnie tak. Nowe tematy. Swoje tematy. Byłoby wielu chętnch do rozmów i refleksji.Przede wszystkim refleksji. Są jednak osoby jak widać uparcie siedzące na temacie tego popaprańca.

To pytanie nie jest durne. Ty sama o tym dobrze wiesz. x no myślałam, że duronowatości pytania nie jesteś w stanie przebić. Nie doceniłam cię.

Gość gość
no myślałam, że duronowatości pytania nie jesteś w stanie przebić. Nie doceniłam cię.xxNo widzisz. A ja cię przeceniłem. Myślałem, że jesteś porządnym człowiekiem.Mea culpa...:O

Gość gość
Wyszkowski o debacie Kpacz - Szydło...xGdyby Beata Szydło w tej chwili przystała na takie spotkanie z premier Kopacz, de facto milcząco przyzwoliłaby na wysuwanie takich oskarżeń wobec PiS. xxCzyli jak widac, przynajmniej wg Wyszkowskiego, Szydło przyzwoliła...:DxCałość: http://tnij.org/5ioovll

Gość gość
To shatyn wymierza sobie słuszną karę za odejście od pierwotnych sympatii POlitycznych.

Gość gość
Sorry to było do filmiku z postu.

Gość gość
Tak więc wczoraj, kiedy wzwód nieco odpuścił i fujarki przynajmniej na chwilę poopadały, pojawił się nowy, dość zabawny wątek, który nadał wydarzeniu na stadionie narodowym pewnej niezamierzonej, absurdalnej atrakcyjności.xOtóż prawicowi publicyści przy wtórze co bardziej patriotycznego internetowego elektoratu, zaatakowali telewizję Polsat, że w czasie transmisji… za mało pokazywała pana prezydenta Dudę.xPierwszy kibol RP został w telewizorze pokazany tylko dwa razy, co uznano za skandal i niedopuszczalną manifestację polityczną, a nawet obrazę majestatu prezydenta.xCałość: http://tnij.org/kr25plm

Gość gość
Powoli, powoli trzeba założyć nowy temat... Bo ten za bardzo się już zacina...

Gość gość
Shatyn błagam...chór płaczek czy chór starców???xxBłagaj, błagaj, może będzie ci dane zmądrzeć...

Gość gość
POwoli,POwoli doopa shatyna się rozrywa. Eksplozja nastąpi 25 października. Wzywam mieszkańców NH do ewakuacji. Będzie sporo szamba na ulicach gdy mu się rozerwie o***t.

Gość gość
działasz otulona, działasz. widać, słychać i czuć, że działasz

Gość gość
ile bierzesz za obciąg z połykiem? słyszałem, że 10 e

Gość gość
znikasz jak shatyn:D