Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama i zona

Do jakiego wieku jest dopuszczalna nagosc przy dziecku?

Polecane posty

Gość mama i zona

Maz przekonal mnie kiedys do spania nago i praktycznie tak wlasnie spimy od poczatku malzenstwa ale nasza coreczka ma juz prawie 7 lat i czasami w nocy potrafi przyjsc do naszego lozka i wtedy spi miedzy nami. Jestesmy oboje nakryci wiec nie ma problemu jednak rano maz wstaje do pracy i jak corka tez sie przebudzi to go widzi. Mowilam mezowi zeby czyste slipy wieczorem kladl pod lozko i rano zakladal pod koldra ale nie zawsze pamieta a ja tez czasem zapominam mu wieczorem przypomniec. Czy takie widoki nagiego ojca moga jakos niekorzystnie wplynac na rozwoj dziecka? Do tej pory nie zauwazylam niczego niepokojacego u corki ale wole dmuchac na zimne i spytac na forum.

Gość gość
ja czesto widywalam ojca latającego nago po domu i psychiki mi to nie zryło :classic_cool:

Gość mama i zona
O to mi wlasnie chodzilo. Dziekuje. A'propos, w jakich okolicznosciach widywalas go nago? Moze byliscie naturystami? My nie jestesmy naturystami.

Gość gość
Do później starości, przecież jesteś katoliczką. Bądźcie jak Adam i Ewa, jak Kain, Seth i Abel.

Gość gość
nagosć mamciu niejest niczym nienaturalnym,jak sie napatrzy to wyrosnie na normalnie myslacego osobnika pod wzglendem sexu i nagosci;-)

Gość mama i zona
W takim razie jeszcze jedno pytanie. Co ze zjawiskiem porannego wzwodu? Nie wspominalam o tym wczesniej bo zwyczajnie sie krepowalam. Jezeli corka sie nie przebudzi to nie ma problemu ale zdarzylo sie, ze sie jednak przebudzila. Na szczescie nie w kazdy poranek maz ma to zjawisko wiec poki co uniknelismy niezrecznej sytuacji. Jednak rozwazmy czysto hipotetyczna sytuacje, ze jednak przez kilka sekund 7-latka niechcacy bedzie swiadkiem tego zjawiska. Co wtedy? Pytam bo wole dmuchac na zimne i byc przygotowana na kazda sytuacje.

Gość gość
Powiedz ze faceci tak mają bo to jest wieszak na ręcznik i jest im wygodniej bo ręcznik zawsze pod ręką tzn na wacku

Gość gość
P******i jesteście jeszcze się dymajcie przy dzieciaku przecież to takie naturalne

Gość gość
No raczej powinni to robić niech się mała przyzwyczaja do roli żony

Gość mama i zona
Pytam powaznie. Prosze sobie nie robic zartow. Chce znac odpowiedz na moje powyzsze, czysto hipotetyczne pytanie. Nadmienie, ze corka zaczela przychodzic w nocy do naszego pokoju bo zaczela sie bac ciemnosci. Tak przynajmniej twierdzi. Wczesniej tego nigdy nie miala problemow z ciemnoscia i spaniem w osobnym pokoju. Zastanawiam sie czy te nagle leki nocne nie sa spowodowane Harrym Poterem. Niby film dla dzieci ale to w rzeczywistosci jakis mroczny horror.

Gość gość
Ty się weź kobieto p*****lnij w ten tępy łeb facet ze stojącym fiutem a obok dziecko ty Kurwa patologia jesteś lecz się

Gość gość
J****a patologia i do takich powinien wkroczyć mops