Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotna, samotny w małżeństwie

Polecane posty

Nie ale z branży medycznej:) ostatnio byłam na targach motocyklowych w Poznaniu z moim " malutkim" synkiem ale to już prywatnie

To masz ciekawą pracę. Nie bywam na targach. W ogóle mało bywam przez ostatnie lata.

Coś dzisiaj jestem nudny, zmulony. To chyba przez pogode. Pójdę spać i nie będę zawracał glowy. Jutro tutaj zajrzę.

Gość gość
z tą kasą dla kobiety to zły pomysł-może i zareaguję na słowo,gest,pocałunek,przytulenie ale czy nie będzie Cię póżniej dręczyła myśl czy jest takiej lasce z Tobą naprawdę dobrze,czy tylko to odbębni i zaczeka na kasę?Ty potrzebujesz bratniej duszy,kobiety która Cię zrozumie,otoczy czułością-ja niewiem czy panienki za kasę takie są..może to dobre wyjście dla mężczyzny który już w żaden inny sposób nie może znależć kobiety i musi zapłacić,często jest tak że te najbardziej interesujące i samotne często są nieosiągalne,zaniedbane,opuszczone..a tak naprawdę pod skrzydłem czułóści i opiekuńczości męskiej potrafi rozkwitnąć niczym pustynna róża

Gość gość
Pięknie ktoś napisał ten ostatni post:) tylko odnaleźć się nawzajem w tym wielkim świecie ciężko

Gość gość
gość dziś ciężko się odnależć bo dzisiejszy świat jest mocno ukierunkowany na materializm zapominając o tym co najważniejsze ;-( ale to nie temat na forum publiczne;-( autorka postu z gość dziś pozdrawiam autora gość dziś jestem tu pierwszy raz i nie potrafię inaczej.

Jestem autorką postu z 16 46 i powiem wam że najbardziej podobał mi się kiedyś test pewnego młodego milionera, który chciał znaleźć wartościową kobietę, która nie "leci" na jego kasę, więc udawał prze d nią zwykłego człowieka- takiego przeciętnego. Zakochała się w nim taki jaki jest więc wniosek taki, że są jeszcze na tym świecie kobiety warte zainteresowania chociaż ogólnie świat jest zepsuty.

Gość gość
znad morza zgadzam się z Tobą w 100 procentach.wszyscy patrzą aby mieć więcej i więcej-lepsze ubrania,markowe kosmetyki,drogą torebkę..mężczyżni chcą najnowszy model telefonu,dobre auto,ostatnio przyuważyłam że nawet konkurują ze sobą w ilości sponsorowanych kobiet,a kobiet w ilości sponsorów-tak Panowie niestety to nie jest tajemnica bo taka utrzymanka zawsze się chwali swoim koleżanką jaka to ona super-a zagubiło się w tym wszystkim to co najważniejsze szacunek do siebie i drugiej osoby-myślenie że kupujecie sobie czułośc-może warto się zastanowić dlaczego tej czułości żadna Wam za darmo nie chce dać

Gość Żaabba
Dzień dobry Verken,jestem trochę "ograniczona " czaswo, więc rzadko tu bywam. Napisalam do Ciebie na maila. Pozdrawiam

Gość gość
Mam jak Ty! I nie znalazłem dobrego rozwiązana.Finansowo stać mnie na to żeby wyprowadzić się i żyć spokojnie a z drugiej strony już nie mam ochoty wiązać się z kimś na "wyłączność". A czułości i sexu bark