Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podła dziewczyna w pracy w UK :(

Polecane posty

Gość gość

Prosze doradźcie mi co mam zrobić: dorabiam w Londynie jako kelnerka, jednocześnie studiując - sęk w tym, że pracuje ze mną jedna dziewczyna z Węgier - jest kelnerką tak jak ja, a cały czas się mną rozporządza, wydaje mi rozkazy, dzisiaj mnie zwyzywała powiedziała po angielsku (zacznij używac swojego mózgu, itp)) generalnie agresywna dziewczyna, która non stop się mnie czepia. Problem polaga na tym, że ja jestem w tej restauracji nowa (pracuje tam od tygodnia) i prosze doradźcie mi co mam zrobić, powinnam jej odpowiedzieć żeby przestała sie na mnie drzec i sie zamkneła, czy ją olewac? Dodam tylko, że zależy mi na tej pracy, bo chce dokończyć tutaj studia a nie mam za co się utrrymać :(

Gość gość
jak jej nic nie zrobisz to typiara wlezie ci na glowe. ja bym jej powiedziala, zeby hamowala swoj jezyk, bo nie jest szefem

Gość gość
to chyba niue jest dobre forum, na takie rozkminy

Gość gość
musisz przetrzymać i spróbować ją poznać i może się zakumplować, często okazuje się potem, że ktoś jest spoko a na początku się rzucał, ja tak miałem wiele razy Jak przegnie to powiedz szefowi on załagodzi sprawę

Gość gość
gość dziś No własnie ona z szefową ma bardzo dobre kontakty, w dodatku na mnie donosi jak coś mi nie wyjdzie :(

Gość gość
Wspolczuje, jedyne co mozesz zrobic to ograniczyc bledy :/

Gość gość
W ryja jej daj a jak szefowa podskoczy to z baśki i na glebe. Nima sie co p*****lić.

Gość gość
pogadaj mimo wszystko z menadżerem

Gość gość
olewaj i traktuj jak powietrze. Najlpeiej nawet nie mów jej cześć, po prostu ignoruj ją w 100% i nie wykonuj jej rozkazów.

Gość gość
to w takim razie musisz starać się dobrze wykonywać swoją pracę, żeby nie miała do czego się przyczepić. I pamiętaj, że masz cel czyli szkołe i dlatego te poświęcenia w pracy. Musisz to wytrzymać, potem coś znajdziesz innego

Gość gość
Może zaczniesz używać mózgu? Sprawdź czy inni współpracownicy nie uważają Cię za idiotkę. Takie małe prawo rządzące światem - nie jesteś taka jak o sobie myślisz.

Gość gość
a co mam zrobic jak mi bedzie wydawac rozkazy?

Gość gość
gość dziś ona traktuje wszystkich nowych pracowników, tak samo :(

Gość gość
jeszcze jedno. Takie jest prawo hierarchi, jesteś nowa musisz się trochę podporządkować, przecież nie wiesz jeszcze wszystkiego. Popracujesz np dwa m-ce i sytuacja się zmieni

Gość gość
poszukaj w necie jakichś mocnych określeń po węgiersku i dobrze się naucz potem przywal może zgłupieje :D