Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chcę być sama.

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się czemu wciąz jestem sama? Pozornie jestem ładna. Mam ładną buzię, zgrabne ciało (szczupła, duże cycki, tyłek, długie nogi). Charakter mam podobno wspaniały, można o wszystkim pogadać, pośmiać się, nigdy się nie obrażam . Nie jest to moja opinia, bo osobiście uważam się za osobę przeciętną, tylko innych. Ale skoro tak jest, to czemu wciąż jestem sama? Nie wiem czy jestem za dobra dla ludzi, za szybko mi zależy ? Byłam w dwóch związkach, każdy trwał niecałe pół roku. Poza tym spotykałam się z kilkoma chłopakami (3-4miesiące zwykle). Nie wiem co jest ze mną nie tak...

Gość gość
dodam, że mam 20lat

Gość gość
Moze peszysz czyms facetow. Nie wiem naprawde trudno powiedziec czemu sie tak dzieje skoro rzekomo niczego Ci nie brakuje. Mam praktycznie podobnie ale akurat ja znam swoje wady i wiem ze to jestglowna przyczyna.

Gość gość
Często tak bywa, że niestety osoby z dobrym charakterem bywają same. Są przewidywalne, nie zdradzają, troszczą się o partnera i po pewnym czasie zaczyna to ich nudzić. Nie muszą się starać, mają wszystko podane na tacy. Mężczyzna to zdobywca, a stagnacja zaczyna ich po prostu męczyć. Dopiero po pewnych doświadczeniach, a wiąże się to również z wiekiem, zaczynają doceniać takie kobiety jak Ty.

Gość gość
niby zawsze ktoś się kręci... ale szybko przestaje

Gość gość
Może stwarzasz dystans, jesteś "zimna" w kontaktach z facetami? W dodatku jeśli jesteś taka jak opisujesz, to spokojnie możesz zadziałać sama i zagadać jakiegoś sympatycznego przystojniaka w klubie czy pubie. Będzie twój w pięć minut:)