Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam doła..

Polecane posty

Gość gość

Mam prawie te 21 lat i nic nie mam w życiu.. I nie umiem sobie nic ułożyć. Rodzina mi się rozpadła, przez sytuacje w domu mam zwichniętą psychike.. Nie umiem zawierać znajomości z ludźmi. Nie mam ani jednej koleżanki.. Nie lubię siebie. Jestem nieodpowiedzialna. Często wszystkiego unikam. Wszystkiego się boję. Wstydze się siebie. Zaczęłam studia ale pewnie mnie z nich wypieprzą, bo znowu zaczynają mi się lęki..Nigdy nikogo nie będe miała bo po pierwsze wyglądam jak dziecko, ale to mniejsza nawet o to, mam ch&6owy charakter, jestem nic nie warta. Nic nie wiem. Jestem głupia..

Gość gość
Nie zmyślaj tylko skończ studia i idź do pracy dzięki której będziesz niezależna od wszystkich.

Gość gość
Bo to takie łatwe znaleźć pracę po studiach.. Wszędzie krzyczą, że nie ma pracy po studiach humanistycznych.. Ze sobą nie daje rady, jak dam ze studiami.. Nie mówiąc już co będzie dalej..

Gość dawaj foto ryja
dawaj foto ryja, może wezme nawet taki wybrakowany towar jak ty, bo lubie wyzwania

Gość gość
To zmień studia póki możesz. Grunt to skończyć takie by praca po nich leżała na ulicy. Nad tym myśl a nie nad glupotami.

Gość gość
Jakbym sie nadawała na ścisłe to bym poszła na ścisłe.. Tylko na takie się nadaje .. jesli w ogóle..