Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziadek lekoman

Polecane posty

Gość gość

Nasz dziadek ma pond 90 lat ciagle zamawia z wysylki jakies leki typu ojciec klimuszko czy inny huj Ma juz tego ze sto opakowan,i ciagle zamawia, dzis znow przyszly dwie paczki, schowalam je przed dziadkiem, ojciec wroci niedlugo i bedzie zly, bo od huja kasy to kosztuje, i sami biora z konta, jak dziadka ubezwlasnowolnic zeby nie wysylali mu tego wiecej ? Tlumacza mu moi starzy zeby nie zamawial nic a on robi swoje i juz po prostu niewiadomo kiedy dzwoni , i se zamawia rozne glupoty, ta siec z ktorej on to zamawia to mafia jest maja lape na koncie dziadka i biora kase mu zanim jeszcze wysla zamowiona paczke co z tym zrobic :o

Gość gość
trzeba mu dac w ryj,i zabrac pieniadze z konta?z jakiego telefonu on dzwoni?zrobcie cos zeby nie mogl dysponowac tymi pieniedzmi.przeciez oni mu nawet g///00 vno wielbladzie wysla i powiedza ze to omega 3.ja to znam mojemu ojcu tez wciskali tabletki i wyobraz sobie ze przyslali 250 sztuk i za 2 tygodnie znow wyslali nastepne 250 sztuk!kiedy on ma to polykac?jak mu dalam do wiadomosci to wzial i pochowal kilka opakowan(ale ja znajduje w skarpetkach)