Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem juz co robic:(

Polecane posty

Gość gość

Ostatnia czytalam rozmowy chlopaka z przed 4 miesiecy przed naszym spotkaniem ogolnym. Mowil ze podobam mu sie od poczatku tego roku a jak czytalam jego rozmowy to ja widzialam jak flirtowal z jakas laska tuz przed naszym spotkaniem. Zrobilam mu afere i chce z nim zerwac bo juz mu nie wierze w to co mowic chodz upiera sie ze nie podrywal jej. Kocham go ale stracila do niego zaufanie... Co zrobic ? Dac mu jeszcze jedna szanse czy zostawic go ? Grozi ze sie potnie... Boje sie :(

Gość gość
Zerwij z nim i niech się potnie :)

Gość gość
to nie jest smieszne bo juz mial przez rodzine probe samobojcza...

Gość gość
To nie jest smieszne bo to jakis psychol :(

Gość gość
ale to co bylo za nim sie związaliście nie powinno byc dla ciebie wazne. kazdy ma swoja przeszlosc... Kiedy zaczelas mu sie podobac nie musial od razu przechodzic w celibat. przeciez nie byliscie ze sobą. I jeszcze jedno jak chcesz zyc w zdrowym zwiazku skoro juz na poczatku sprawdzasz mu wiadomości.?? on powinien cie kopnac w d**e :) Ogarnij sie dziewczyno, nie szukaj niepotrzebnych sensacji w swoim zyciu

Gość lidokainaXX
sprawdziła wiadomości bo coś jej nie grało... i dobrze, teraz wie że nie może mu ufać. Nie wierz w jego groźby, jeśli teraz ulegniesz, być może będzie ulegasz już zawsze. To szantażysta emocjonalny, wierz mi, od takiego to naprawdę z daleka,zatruje Ci życie a Ty zawsze będziesz w strachu o niego i o siebie, bo kto wie czy agresja nie obróci się przeciwko Tobie? Miałam podobny przypadek. Mimo gróźb, zerwałam znajomość...przychodził pod drzwi skamlał jak pies...mówił że podciął sobie żyły, że ledwie go odratowano a prawda była taka że to była tylko taka gra. Nic sobie nie zrobił, pozawijał tylko ręce bandażem, by wzbudzić moją litość ...nie dałam się nabrać i nie dałam drugiej szansy. Jeśli nie masz do niego zaufania, jeśli cię szantażuje, uciekaj, im szybciej tym lepiej i nigdy się nie oglądaj wstecz, by ci czasem serce nie zmiękło, bo lepiej nie będzie, tylko wiele gorzej. Trzymaj się dzielnie, powodzenia Ci życzę.