Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gostem

zapomniałam 2 tabletek

Polecane posty

Gość gostem

Biorę rok tabletki lesinelle. Nigdy wcześniej nie zdarzyło mi się pominąć tabletki. Teraz mam problem bo w pierwszym tygodniu po przerwie zapomniałam wziąć tabletek. Otóż zapomniałam 3 i 5 tabletki. Kolejnego dnia wzięłam 2 na raz. Dodam, że kochałam się w przerwie oraz w tygodniu kiedy zapomniałam wziąć tabletek.Czy istnieje duże prawdopodobieństwo zajścia w ciążę? Któraś z was zaszła, bo zapomniała tabletki w 1 tygodniu?

Gość gość
A od ilu at bierzesz tabsy?

Gość gość
jest taka możliwość. pamiętaj by regularnie brać tabletki albo pomyśl po prostu o innej metodzie. wiec wiele innych metod równie skutecznych a nie przynoszących skutków ubocznych. np bardzo dobry jest femcap - kapturek naszyjkowy.

Gość gość
Najlepsza jest kropelka zaklei dziurę i nie ma problemu z zapominaniem.

Gość gość
Bez sensu wpis!!! I co my mamy ci na to poradzić ze zapomniałaś to twój problem... Gumkę załóż i po kłopocie.. To piszesz tu ze zapomniałaś to już twój problem i sama musisz go rozwiązać. Zastanówcie się co piszecie a nie byle co..

Gość gość
Jeśli to był pierwszy tydzień to istnieje ryzyko ciąży. Na twoim miejscu zabezpieczałabym się dodatkowo do końca cyklu, przed nowym opakowaniem zrób test ciążowy. Szkoda że wcześniej nie napisałaś, byłby jeszcze czas na tabletkę po.

Gość gość
gość 2015.10.15 jest taka możliwość. pamiętaj by regularnie brać tabletki albo pomyśl po prostu o innej metodzie. wiec wiele innych metod równie skutecznych a nie przynoszących skutków ubocznych. np bardzo dobry jest femcap - kapturek naszyjkowy. mam pytanie dot tego kapturka. jest on wyczuwalny podczas stosunku?

Gość gość
jeśli się go dobrze założy to jest niewyczuwalny. seks jest dużo przyjemniejszy niż w prezerwatywie.