Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dość swojej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj mówiła mi że ją koleżanka ciągła do klubu a ona nie chciała i na tym stanęło. Jestem wkurzony bo dzień później do niej przyjechałem i ona mówiła że spała u swojej koleżanki , nie chciałem robić cyrku przy jej rodzicach ale po prostu byłem taki wkurzony że jakbym mógł to bym coś powiedział. Śpi u koleżanki ... to już szczyt wszystkiego ... to co może jeszcze mi powie że jest lezbą.. no oszaleje chyba wtedy.

Gość gość
nie jestem dziwny po prostu mam dość jej kłamstw.. nie znasz jej to się nie wypowiadaj.. ja znam aż za dobrze

Gość gość
z tego co piszesz wynika że latawica tyle jest lasek na świecie poszukaj sobie takiej co ci odpowiada

Gość gość
gość dziś jeszcze sprawa jedna że ona z kimś to robiła jakieś 2 miesiące temu ... wymusiła na mnie wtedy wybaczenie :/ do tej pory żałuje że to zrobiłem

Gość gość
i nie wiem czemu ona do cholery spała z koleżanką ?? to już podchodzi pod jakieś inne orientacje seksualne :/ naprawdę chore. ..

Gość gość
czyli miałam rację, dziwny jesteś :) to znaczy co? piekła ciasto? sadziła kwiatki? robiła origami? :D

Gość gość
Staram się jej powiedzieć prawdę jaka jest . Ona nie widzi nic takiego. Jeszcze mi mówiła że ją ciągło żeby iść do klubu.... ale nie poszła tylko dlatego że miała wcześnie do pracy...

Gość gość
gość dziś ty naprawdę udajesz głupią. Dziewczyna na boku sobie robi co chcę a ty mi jakieś farmazony p********z ze jestem dziwny . Chyba że ty tez należy do "puszczalskich" to się wcale nie dziwie...

Gość gość
niestety chłopie ale muszę ci to napisać jesteś zwyczajnym idiotą jeżeli laska cię zdradziła zrobi to kolejny raz to samo jest z facetami najlepsze co możesz zrobić to ją zostawić i znaleźć sobie inną jeżeli tego nie zrobisz będziesz dalej cierpieć taka jest prawda jak by cię kochała to by cię nie zdradziła

Gość gość
a nie jesteś dziwny? Laska przyparwia ci robi, a ty tupiesz nóżką zamiast ją kopnąć w dupę. Jak nie masz jaj to cierp :D

Gość gość
wymówką jej była taka ze "byłam pijana i nie wiedziałam i nie widziałam nic" .... z drugiej strony ile można wypić żeby to zrobić... myślisz że ja jej nie chcę jej powiedzieć że to nie ma sensu.. chcę tylko po prostu biję się z własnymi myślami... i być może jestem idiotą ale poczekam .. jeśli znowu coś odp******i.. to ją z nią zrywam.

Gość gość
A sprawdziłeś czy na pewno spała u koleżanki? Może u kolegi? Mnie kiedyś dziewczyna tak zrobiła kilka razy, zanim się zorientowałem;-)

Gość gość
ta na 100% się bzykała z jakimś łysym Sebom zamiast spać u psiapsiółki :D

Gość gość
"byłam pijana i nie wiem nic" tak najlepiej, dobre i proste wytłumaczenie:-D ja jak jestem pijana dobrze wiem co robię, a jak nie mam na coś ochoty, po prostu się nie upijam w towarzystwie danej osoby.

Gość gość
widzicie po prostu ona nigdy mi nie opowiada jakoś co ona robi z koleżanką a jak opowiada to z niechęcią. A i tak się dowiaduję po fakcie. Ciągle się jakiś sensacji dowiaduję . Kolejny raz to głupie przyzwyczajenie do niej .. ale ja już sobie przyrzekłem coś znowu mi zrobi gdzieś na boku to ja z tym kończę.

Gość gość
Do klubu chodzi z koleżanką ,, mnie jeszcze ani razu nie zabrała ... a jak wspomnę coś o tym czy żeby mnie gdzieś zabrała to awantura... ostatnio byłem u niej i co .. nie pogadaliśmy nawet ... miałem z nią iść na spacer a jej się nagle dziwnym trafem "odechciało"... poznałem raz te jej koleżankę i mam co do niej duże wątpliwości.. jeżeli ta jej koleżanka raz doprowadziła do tego że zerwałem z dziewczyną (ale potem wróciliśmy do siebie) to ja już sobie wyrobiłem o niej opinie.. ale dziwię się że na każde jej słowo to moja dziewczyna jak zaczarowana jej słucha.. zwłaszcza jak chodzi o chlanie .. bo ja wiem że ta jej koleżanka chleje jak świnia

Gość gość
ale zbieram się do tego Żeby jej zrobić o to awanturę.. bo już nie mam sił co nie powie ta jej "przyjaciółka" to ona to robi.. namawia ją na chlanie? pójdzie namawia ją na kluby? pójdzie. Teraz ma prace ale chwila wolnego - pójdzie na 100%, zwłaszcza że mówiła ostatnio że ją ciągło ale musiała wcześnie wstać do roboty...

Gość gość
Co to k***a znaczy ciagla?!?! Mozesz z polskiego na polski?

Gość gość
gość dziś ciągnęło - ok k***a mać zrobiłem błąd co taki k***a podniecony ja p*****le...

Gość gość
Podniecona to byla twoja laska jak dawala d**y innym hahahah

Gość gość
gość dziś mam z nią złe realcje lada chwila moja cierpliwość rozk***i cały ten j****y związek

Gość gość
to zrób to bo znowu usłyszysz jakieś nowe sensacje a po ci te nerwy .

Gość gość
Weź na luz.. Zdradziła ok ale jej wybaczyłeś a tym wybaczeniem obdarowałeś ją zaufaniem. Zrobiła dziewczyna jeden błąd i więcej tego nie zrobi. Nie rób żadnych awantur... Trochę jest egoistyczna bo nic Ci nie powiedziała (może boi się ze będziesz siarę robić i będziesz co chwilę wydzwaniał albo się obrazisz bo nie odpisze Ci na smsa). Nie zganiaj na koleżankę bo jakby Twoja nie chciała to by się powstrzymała, ok hamulce puszczają po alkoholu ale dałaby radę powstrzymać no chyba że była już nie przytomna a chłopak mógł zrobić z nią co chciał. Podejrzanego jest w tym że nie chce z Tobą iść na dyskotekę (ja i mój chłopak razem chodzimy, osobno nie) i tak powinien każdy związek funkcjonować. Raz na jakiś czas idę z koleżanką do baru, mój chłopak z kumplami do baru na mecz ale nigdy na dyskotekę. Zastanowiłabym się na Twoim miejscu i rozumiem Twoje nerwy... Spróbuj pogadać z nią na spokojnie...

Gość gość
chciałam coś doradzić, ale po tym 'ciągło' w każdym poście sobie odpuściłam.

Gość gość
chciałam coś doradzić, ale po tym 'ciągło' w każdym poście sobie odpuściłam.

Hej, może Was to zainteresuje? Jeśli wciąż słyszysz, że za bardzo imprezujesz i jesteś nie do wytrzymania, że nie potrafisz się właściwie zachować, a Twoje stroje są nieodpowiednie lub zbyt skąpe... Jeśli wszyscy powtarzają Ci, że przez swoje postępowanie do niczego w życiu nie dojdziesz i czujesz, że odstraszasz najfajniejszych chłopaków, a Twoi znajomi mają Cię dość, to zgłoś się do nowego programu telewizyjnego! Razem z nami przejdziesz prawdziwą metamorfozę! Sprawimy, że Twoje życie się odmieni. Zaczniesz być doceniana i podziwiana przez innych. Wprowadzimy Cię w świat wyższych sfer, poznasz wielu ciekawych ludzi i zasady savoir vivre. Zrobimy z Ciebie prawdziwą damę! Poszukujemy dziewczyn w wieku 18-27 lat, które nie dbają o maniery, imprezują do białego rana, a swoim zachowaniem przyprawiają rodzinę i znajomych o ból głowy. Przebojowych, hałaśliwych, hardcorowych, prowokacyjnych, ale i takich, które zamiast rozmów o babskich fatałaszkach, wolą mecz piłki nożnej. Jeśli chcesz przeżyć przygodę życia zgłoś się już dziś! Wyślij e-mail na adres: casting@goldenmedia.tv Napisz kilka słów o sobie. Dołącz swoje zdjęcia i dane kontaktowe.

Gość gość
goldenmedia dziś no chyba nie