Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ptrysiu dlaczego mnie tak zawiodłaś? :(

Polecane posty

Gość gość

Kim Ty tak naprawdę jesteś? po co to wszystko, dlaczego? :( A ja się tak bardzo do Ciebie przywiązałem... Byłaś dla mnie kimś bardzo ważnym, sensem wszystkiego. Mój świat legł w gruzach... ehh idę spać, chociaż nie wiem czy dziś dam radę zasnąć :(

Gość kafebajkopisarz 22 lata
w*********j smakosz frajerze :D Barłoś cie wydymał i tera przeżywasz, nie ty pierwszy i nie ostatni :D🖐️

Gość gość
hehe frajer, to było wiadome ze Oszek go załatwi pamiętaj na przyszłość. Nie ufaj kobietom! a już zwłaszcza tym z neta hihihi

Gość OszkoBarłoś 22 lata
haha to jeszcze nie koniec :D🖐️

Gość gość
To teraz ja ci powiem,ze od samego poczatku byles mi obojetny.Nigdy od ciebie tak naprawde nic nie chcialam,ale wprosiles sie do mojego zycia i nikogo innego nie bylo,wiec nie mialam wyboru.

Może źle swoją kochaną po traktowałeś i się przestraszyła? Znam to z doświadczenia:( Na pewno też jej ciężko.....

Gość gość
W*********j,ty dwulicowy bydlaku !!! :O

Gość gość 22 lata
dziś jeśli to ty Oszka to powiem ci tylko jedno JESTEŚ ZEREM :D🖐️

Gość gość
Tak bardzo byłam dla ciebie ważna, ze po prostu pogubiłeś sie

Gość gość
Następna ofiara barłosia hehe:D

Gość gość
To ty sie pogubiłaś dziewczyno w swoich kłamstwach, to że masz męża też już wiem i sie ciesz że mam już na ciebie w'y'j'e'b'a'n'e bo w innym przypadku chętnie bym do niego dotarł i dostarczył mu cały plik dowodów w postaci twoich zdjęć i rozmów za ostatnie pół roku, tak samo jak hejterom na kafe i suchej nitki by na tobie nie pozostawili. Od samego k***a początku wiedziałem ze coś jest z tobą nie tak, nie wiem tylko po h'u'j dałem ci sie w to wszystko wciagnąć. Jesteś zerem Oszka, już nie mówie nawet Patrycja bo tak to ty sie nie nazywasz Izabelo... ŻEGNAM to był ostatnim post na tym zasranym forum w moim zasranym życiu

Gość gość
zamknij się o.O

Gość gość
http://f.kafeteria.pl/temat/f1/oszka-olala-smakosza-afera-p_6354575 "Oszka to mężatka i to 26letnia, jak ją rozszyfrowałem to skasowała fb smiech.gif kłamie jak najęta, siedzi w domu na bezrobotce i gotuje męzowi obiadki, tyle ze on ma ją w d***e, przychodzi z roboty zje obiad i idzie spać a jej odbija w domu z samotności dlatego szukała sobie 'przyjaciół' do popisania i poflirtowania co by troche uczucia jej dali, bo ten jej mąż ją strasznie zaniedbuje, bzyka 2minuty i to wszystko a tak ma na nią wylane" hihihi

Gość gość
Smakosz dawaj foty i info :D

Gość gość
OOO TY J****Y BARŁOSIU KŁAMLIWY!!!

Gość gość
Smakosz jak tam brzuch boli jescze???:D