Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Denisaaa

Co to moze byc??

Polecane posty

Gość Denisaaa

Czesc wszystkim mam dziwne bole glowy chcialabym wam opowiedzie moze cos poraxzicie?? A za tem. W lutym tego roku bylam w ciazy 5 miesiacu i niestety stracilam ta ciaze bardzo to przezylam.... po dluzszym czasie bardzo bolala mnie glowa codziennie tylko oczy otwieralam rano tak mi bol towazyszyl do wieczora bylam u lekaza pow ze to migrena potem jakos przestalo teraz boli mnie czasem z boku glowy z lewej strony jak by cos mnie uciskalo jak dotykam tez boli dreszcze prze hodza po glowie i strasznie krecci mi sie w glowie jak gdzids ide to zuca mna jak bym byla pinana mdlosci przy tym i serce szybciej bije moze cos wiecie???

Idź jeszcze raz do lekarza, opisz objawy i zrób na początek podstawowe badania chociaż.

Gość denisaaa
ZROBILAM POBRALI KREW I POWIEDZIELI ZE WSZYSTKO WPOZADKU MIESZKAM W UK

Gość gość
Jeśli masz takie bóle i one się powtarzają, to koniecznie musisz zgłosić się do neurologa. Ja po ciąży cierpiałam na okropne migreny, ale w końcu poszłam do http://www.wyleczbol.pl/ i już wszystko jest w porządku.

Drogą wirtualną nie da się postawić diagnozy. Jeśli cierpisz na bóle głowy, konieczna jest wizyta u neurologa i zrobienie badań. Jeśli neurologicznie wszystko będzie OK, należałoby zbadać, czy migreny nie mają podłoża psychicznego. Pozdrawiam!